İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Sağlık 27 Temmuz 2021 346 Görüntüleme

Saç Ekimi Hastaneleri Hangileri? İstanbul En İyi Saç Ekimi Hastaneleri

Saç ekimi hastaneleri, ekim yaptıracaklar için ilk tercihler arasında yer alıyor. Üstelik bir çok uzman doktor, ekimi bu tür hastanelerde yaptığı için, anlaşmalı hastaneler sayesinde daha stabil ortamlarda Sağlık Bakanlığına uygun şekilde saç ekimi yapılıyor. Türkiye saç ekimi konusunda oldukça ileri seviyelerde olduğu gibi, kliniklerinde dünyanın en iyisi olduğunu söyleyelim. En iyinin ne olduğunu soracak olursanız eğer, saç ekiminde her şey olduğunu söyleyelim. Kısacası bu alanda dünyanın en iyisi olduğumuz için, fiyatlarında daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

İçindekiler

Saç ekimi hastaneleri, sadece hastanesine göre değil, cerrahına göre de değerlendirilmesi gerekiyor. Çünkü saç ekiminde en önemli detay, cerrahın hassas bir ekim yapmasıdır. Böylelikle doğal bir saç ekimini elde etmiş oluyorsunuz. Bununla ilgili olarak 2021 Yılının En İyi Saç Ekim Tavsiyeleri yazısını okuyarak, daha detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. Elbette ki saç ekimi sürekli geliştiği için, yenilikleri de takip ederek, bu yeniliklerden faydalanmak gerekiyor.

İşte Türkiye’deki en iyi saç ekimi hastaneleri; 

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Türkiye’nin sayılı hastaneleri arasında yer alan Acıbadem Hastanelerinde saç ekimi yaptırmak mümkün. Güçlü ekibi ile 5 hastanesinde bu işlemi yapan Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbul, Kocaeli, Bursa’da saç ekimi işlemlerini yapıyor. Saç ekimi işlemini Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanları Abdullah Etöz ve Nezail Demirciler yapıyor.

Acıbadem hastanelerinde FUT ve FUE tekniği kullanılarak saç ekimi işlemi yapılıyor. FUT tekniği her ne kadar çok fazla tercih edilmiyor olsa da, bu konuda uzman oldukları için, yine FUT tekniğini tercih edenler için, saç ekimi hastaneleri arasında ilk sırada Acıbadem geldiğini söyleyebiliriz.

Saç ekimi hastaneleri arasında fiyat olarak da Acıbadem biraz yüksek. Ancak burada yapılan bir çok tetkik olması nedeniyle ve ayrıca olası bir durumda hastanede de anında önlem alınabileceği için, yine tercih ediliyor.

Medical Park Hastanesi Saç Ekimi 

Medical Park Hastanesi Saç Ekimi

Medical Park Hastaneleri, saç ekiminde FUE ve DHİ yöntemini başarıyla uyguluyor. Türkiye’de ki bir çok hastanelerinde bu işlemi yapan Medical Park, bu konuda üstün başarılar gösteriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Elazığ, Ordu, Antalya, Trabzon, Tokat, Mersin, Samsun hastanelerinde saç ekimi yapan sağlık kuruluşu, diğer hastanelerinde de yine gerekli tetkikleri sağlıyor ve bu konuda yönlendirmelerini yapıyor.

Saç ekimini normal bir süreç olarak yerine getiren Medical Park, saç ekimi öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda da yardımcı oluyor. Böylelikle saç ekimini başarılı ve doğal bir çözüm olarak elde ediyorsunuz.

Ayrıca saç ekimi fiyatları olarak, çok yüksek olmayan piyasa şartlarına göre ekim yapılıyor. Her hastanenin kendi bünyesinde doktorları olduğu için, yine bölgelere göre fiyatlarda değişiklik olabilir.

Tavsiye Makalemiz; Greft Nedir? 1 Greft Kaç Saç Teli Eder? Greft Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Memorial Hastanesi Saç Ekimi

Memorial Hastanesi Saç Ekimi

İstanbul Ataşehir ve İstanbul Bahçelievler hastanelerinin yanı sıra, Ankara hastanesinde saç ekimi yapan Memorial Hastanesi, özel sağlık sigortası bulunanlara ayrıcalık tanıyor ve %20’ye varan indirimler ile saç ekimi yapıyor. Üstün teknoloji cihazların yanı sıra, hastanedeki saç ekim doktorlarının alanında uzman kişilerden oluşması ve FUE ile FUT yönteminde yüksek başarı oranına sahip olmalarından dolayı, ilk tercihler arasında yer alıyor.

Saç ekimi alanında yoğun bir süreci detaylı olarak yöneten ve tüm süreçlerde gerekli tetkikleri düzenli olarak yapıp, hastanenin tüm imkanlarından da yararlanmanızı sağlıyorlar. Özellikle kronik rahatsızlıkları olanlar için saç ekimi hastaneleri daha doğru bir seçim olarak da karşımıza çıkıyor.

Saç ekimi fiyatları olarak yine üst segment olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni alacağınız hizmetler ve saç ekim sırasında oluşacak konsültasyonlara anında müdahale edilebilecek bir ekibinde bulunmasından kaynaklanıyor.

Liv Hospital Saç Ekimi

Liv Hospital Saç Ekimi

En gelişmiş FUE tekniklerinin kullanılmasının yanı sıra, saç, sakal, bıyık, kaş ve hatta kirpik ekiminin de yapıldığı Liv Hospital hastanelerinde, sık saçlardan, traşsız saç ekimine kadar bir çok ekim yapılıyor. Kadınlar için saç ekimi de yapan Liv Hospital, modern saç ekimi teknikleri için, en iyi cihazları etkin bir şekilde kullanıyor.

Yüksek başarı oranı ile hastalarını tedavi eden ve tedavi sürecinde gerekli tüm tetkikleri yaparak, bunları düzenli olarak kontrol eden saç ekim ekibi, en iyi sonuçları almanızı sağlıyor.

Saç ekimi fiyatları yüksek olsa da, tercihler arasında yer alan Liv Hospital, saç ekimi sonrasında gerekli takiplerin yapılması, saç yıkanma işlemleri gibi konularda da yardımcı oluyor.

Okunası makale; Saç Ekimi Zor Mu? 5 Soruda Tüm Süreci Cevaplıyoruz

Nişantaşı Hastanesi Saç Ekimi

Nişantaşı Hastanesi Saç Ekimi

Farklı bir şehirden ya da ülkeden gelenler için özel transfer hizmeti, saç ekimi sonrasında konaklama için süit hasta odasında 1 gece konaklama, saç ekimi sonrasında mezoterapi, saç tedavisi uygulamaları, medikal saç solüsyon paketleri ve saç ekimi sonrasında ki yıkama süreci ile birlikte, komple bir hizmet sağlıyorlar.

Bu nedenle saç ekimi hastaneleri arasında, yurt dışından en fazla tercih edilen hastaneler arasında Nişantaşı Hastanesi geliyor. DHI ve FUE tekniğinin etkin olarak kullanıldığı hastanede, ayrıca Sapphire tekniği de kullanılıyor. Saç ektirenlerin %70’i Avrupa’dan olurken, başarı oranı ise %99’a ulaşmış durumda. Sadece son üç yıl içinde 10 bin üzerinde ekim işlemi yapmış durumdalar.

Sundukları hizmetler bakımında fiyatların diğer hastanelere ve kliniklere göre daha yüksek olduğunu söyleyelim. Ancak başarı oranı ele alındığında ve alınacak hizmetlerde düşünüldüğünde, gayet normal bir fiyat ile karşılaşıyoruz.

Çevre Hastanesi Saç Ekimi

Çevre Hastanesi Saç Ekimi

İstanbul’da bulunan Çevre Hastanesi, saç ekiminde FUE tekniğini kullanıyor. Yine başarı oranı açısından yüksek bir rakama sahip olan hastanenin, gerek hizmetleri ve gerekse saç ekim ekibinin alanında uzman isimlerden oluşması nedeniyle, İstanbul’da yaşayanlar için ilk tercihler arasında yer alıyor.

En fazla saç ekimi yaptıranların Orta Doğu ülkelerinden gelen kişilerden oluşması ve İstanbul Şişli’de bulunmaları nedeniyle, merkezi konumda saç ekimi yapılmış oluyor.

Fiyat olarak orta segment fiyatlara sahip olan Çevre Hastanesi, merkezi bir konumda olması nedeniyle turistlerinde ilgi odağı olmuş durumda.

Hisar Hospital Saç Ekimi

Hisar Hospital Saç Ekimi

Saç ekimi İstanbul denildiğinde ilk akıllara gelen hastaneler arasında yer alan Hisar Hospital, hem İstanbul’da olması, hem FUT, FUE, DHI yöntemlerinin uygulanması ve hem de fiyatlarının orta düzey olmasından dolayı tercih ediliyor. Ancak en fazla tercih edilmesinin nedeni işinde uzman olan Op. Dr. Hasan Şahin’in saç ekimi yapıyor olmasıdır.

Tüm süreci takip eden ve gerekli müdahaleleri uygulayan Op. Dr. Hasan Şahin, saç ekiminde tercih edilen isimler arasında yer alıyor. Bu nedenle saç ekimi hastaneleri arasında Hisar Hospital, hem hastanenin hizmetleri, hem doktorun işinde uzman olması nedeniyle Avrupa ve Asya ülkelerinde bir çok kişinin de tercihleri arasında bulunuyor.

Okunası Makalemiz; Traşsız Saç Ekimi Nedir? Nasıl Yapılır? 

Gaziosmanpaşa (GOP) Hastanesi Saç Ekimi

Gaziosmanpaşa (GOP) Hastanesi Saç Ekimi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi hastanesi olan Gaziosmanpaşa Hastanesi, saç ekiminde klasik yöntem FUT ve yenilikçi yöntem FUE tekniğini kullanıyor. Türkiye’nin en büyük ve önemli sağlık kompleksleri arasında yer alan Gop Hastanesi saç ekimi birimi ile de başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Üniversite hastanesi olmasından dolayı, yenilikleri daha hızlı uygulayan bir hastane olması ve saç ekiminde özellikle ülkemizde ilk tercihler arasında yer almasından dolayı, uygun fiyatlara saç ektirmekte mümkün hale geliyor.

Sağlık birimleri ile birlikte, saç ekimi sürecinde oluşacak tüm konsültasyonlara anında müdahale edilmesi de mümkün oluyor.

Dora Hastanesi Saç Ekimi

Dora Hastanesi Saç Ekimi

Dora Hastanesi saç ekimi konusunda danışanlarına en iyi hizmetleri sunmayı amaç edinmiş durumda. Bu bağlamda yüksek hizmet kalitesi ile birlikte, ayrıca başarı oranı ile de danışanlarını memnun ediyor. Saç ekimi öncesinde ve saç ekimi sonrasında gerekli tüm incelemeleri yapan, takip eden ve buna göre saç ekiminde yüksek başarı oranını elde etmenizi sağlayan Dora Hastanesi, yüksek memnuniyet elde etmiş durumda.

Dora Hastanesi, estetik alanında birimleri ile birlikte, bir çok konuda yenilenme sürecinde danışanlarına yardımcı oluyor. Böylelikle Avrupa’dan ve Asya’dan yoğun bir danışana sahip olan hastane, sadece saç ekimi için değil, bir çok sağlık sorunları ve estetik ihtiyaçlarınıza da çözüm sunuyor.

Saç ekimi için FUE tekniğini kullanan Dora Hastanesi, fiyat olarak ortalama fiyatlara sahip durumda.

saç ekimi hastaneleri

Özel Saç Ekimi Hastaneleri

Yukarıda belirttiğimiz hastaneler, saç ekimi hastaneleri arasında öne çıkanlar olsa da, bir çok hastanenin bulunduğunu söyleyelim. Özellikle hastanelerde saç ekim birimleri bulunuyor ve bu birimler için uzman doktorlar bir çok farklı hastanede de hizmet veriyor. Kısacası uzman doktorun anlaşmalı olduğu bir çok hastane bulunuyor ve bu hastaneler danışanlarına böylelikle saç ekimi hizmetini verebiliyor.

Ayrıca Türkiye’nin En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri ve Güncel Saç Ekimi Fiyatları makalemizi de okuyarak, sadece saç ekimi yapan merkezler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Robotik Saç Ekimi Nedir? 5 Önemli Avantajı Nelerdir? başlıklı makalemizde robotik saç ekimi, robotik saç ekimi fiyatları ve robotik saç ekimi yapan merkezler hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.