Uncategorized @tr

Zirkonyum Diş Kaplama 2022 Fiyatları Ne Kadar? En İyi Zirkonyum Yapan Diş Hekimleri

İçindekiler

Zirkonyum Diş Kaplama 2022 Fiyatları Ne Kadar? En İyi Zirkonyum Yapan Diş Hekimleri

Zirkonyum diş kaplama tedavisi son zamanlarda sıklıkla tercih edilen bir tedavi yöntemidir. Zirkonyum, seramik ve porselen malzemelerden yapılabilmektedir ve genel olarak parlak, sağlam bir elementtir. Bununla beraber birçok kişi estetik bir gülüş ve beyaz dişlere sahip olmak isteyen kişilerin diş yüzeylerinin kapanması için kullanılmaktadır. Zirkonyum kaplama, zirkonyum malzemesi kullanılarak uygulanır ve sadece estetik bir gülümseme değil aynı zamanda çürük dişlerin restorasyonu için kullanılır. En iyi zirkonyum yapan diş hekimleri şu şekilde özetlenmiştir,

1.Dt Özlem Özcan

2.Dr. Güngör Gökçe Şimşek

3.Dt İmran Bolat

4.Dt. Halis Erdinç Kayabaşı

5.Dt. Sancar Şimşek

6.Dt. İnci Bolluk Kıral

7.Uzm. Dt. Ayşegül Yalçın Akaydın

8.Dt. Gökay Kartal

  1. Uzm. Dr. Tolga Gülçiçek

10.Dt. Hayriye Esen

1.Dt Özlem Özcan

Dt. Özlem Özcan, alanında en iyi zirkonyum kaplama hizmeti sağlamaktadır. Burada 5 senelik eğitimi, teorik dersler ve pratik uygulamalarla beraber eğitim alarak tamamını 2004 senesinde tamamlamıştır. 2004 ila 2008 dönemleri arasında özel diş klinikleri ve hastanelerde mesleğini tecrübe etmiş olarak 2008 senesinde kendi özel muayenesi üzerinden hizmetlerini devam ettirmektedir.

En iyi zirkonyum yapan diş hekimleri arasında Özlem Özcan, zirkonyum diş kaplama başta olmak üzere gülüş tasarımı, ortodonti gibi birçok alanda hizmet sağlıyor. İstanbul, Şişli bölgesinde hizmet vermektedir ve ortalama zirkonyum diş kaplama fiyatları ise 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. Özlem Özcan zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

2.Dt. Güngör Gökçe Şimşek

Dt. Güngör Şimşek, Hacettepe diş hekimliği fakültesi mezunu olarak Mersin’de görev yapmaktadır. Tüm ağız ve diş tedavilerinin yapılmasının yanı sıra özellikle diş estetik diş hekimliği konusunda uzmandır. Üstelik çocuk diş tedavileri ile beraber daha birçok farklı alanda da hizmet vermektedir.

Zirkonyum diş kaplama konusunda hizmet veren Dt. Güngör Gökçe Şimşek, Medikal Park Tarsus Hastanesinde görev yapmaktadır. Ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları ise 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. Güngör Gökçe Şimşek zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

3.Dt İmran Bolat

Dt. İmran Bolat, zirkonyum diş kaplama ve daha birçok farklı alanda hizmetlerini sürdürmektedir. Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği üzerinde çalışan İmran Polat, Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden 2012 senesinde mezun olmuştur ve 2017 senesinde diş hekimliği ünvanlını almıştır.

Profesyonel olarak verdiği hizmet kalitesine bakıldığı zaman zirkonyum kaplama, estetik diş hekimliği ve daha birçok alanda verdiği hizmetlerle birlikte ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları ise 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. İmran Bolat zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

4.Dt. Halis Erdinç Kayabaşı

Dt. Halis Erdinç Kayabaşı, 1988 senesinde Ordu bölgesinde doğru ve 2012 senesinde Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı üzerinde uzmanlık eğitimine başladı. 2018 senesinde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra ortodonti uzmanı oldu. Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi üzerinde güncel olarak mesleğine devam etmektedir.

Dt. Halis Erdinç Kayabaşı, mesleki ilgi ve alanları fonksiyonel tedaviler ile zirkonyum diş kaplama ve daha birçok tedavi konusunda hizmet sağlamaktadır. Ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları ise 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. Halis Erdinç Kayabaşı zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

5.Dt. Sancar Şimşek

Dt. Sancar Şimşek, Mersin’de tanınmış ve tecrübeli olarak en yetenekli olan zirkonyum kaplama yapan diş hekimleri arasındadır. 1985 senesinde Sivas’ın Zara ilçesinde doğmuş, iyi bir eğitim sürecinden geçmiş birçok sayıda bilimsel kongre üzerinde yer almıştır. Dt. Sancar Şimşek, yurt içi ve yurt dışı birçok bilimsel çalışması ile beraber hizmetlerini sağlamaktadır.

Sancar Şimşek, zirkonyum diş kaplama başta olmak üzere çene ve yüz deformasyonlarının düzeltilmesi, damak yarıkları, gömülü diş operasyonu gibi birçok alanda hizmet sağlıyor. Ortalama zirkonyum diş kaplama fiyatları 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. Sancak Şimşek zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

6.Dt. İnci Bolluk Kıral

Dt. İnci Bolluk Kıral, 2009 senesinde Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden mezun olmuştur. 2009 ila 2017 seneleri arasında özel klinik ve hastanelerde çalışmıştır ve 2017 senesinden beri İstanbul Bostancı bölgesindeki kendi kliniği üzerinden sağlık hizmetlerini sağlamaktadır.

Dr. İnci Bolluk Kıral, sadece zirkonyum diş kaplama değil, diş gıcırdatma, diş çürükleri, diş sıkma gibi birçok alanda hizmet sağlamaktadır. Zirkonyum diş kaplama ücretleri 950 TL civarında değişebilmektedir.

Dt. İnci Bolluk Kıral zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

7.Uzm. Dt. Ayşegül Yalçın Akaydın

Uzm. Dt. Ayşegül Yalçın Akaydın, İzmir doğumlu olup ilk orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra derece ile beraber İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden öğrenimini devam ettirmiştir. Gazi Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi ve ana bilim dalı protez doktorası alan Ayşegül Yalçın Akaydın, yurt dışında öğrenimi tamamlamıştır.

17 senelik klinik tecrübesi olan Uzm. Dt. Ayşegül Akaydın, İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy üzerinde kendi özel muayenehanesinde hastalara hizmet sağlamaktadır. Ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları ise 950 TL civarında değişmektedir.

Uzm. Dt. Ayşegül Yalçın Akaydın zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

8.Dt. Gökay Kartal

Dt. Gökay Kartal, 1959 Gümüşhane doğumludur ve ilk öğrenimini Adapazarı bölgesinde okumuş ve üniversite öğrenimini Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden kazanmıştır. 1982 senesinde mezun olarak 1984 senesinde kendi muayenesini açmıştır. Yaklaşık olarak 35 senesinde diş hekimliği mesleğine devam etmektedir.

İstanbul Kadıköy bölgesinde hizmet veren Dt. Gökay Kartal, zirkonyum kaplama başta olmak üzere diş ağrıları, çürükler, endodonti, lazer cerrahisi gibi birçok alanda hizmetlerini sürdürmektedir. Ortalama olarak zirkonyum kaplama fiyatları 950 TL civarında değişiyor.

Dt. Gökay Kartal zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

9.Uzm. Dr. Tolga Gülçiçek

Uzm. Dr. Tolga Gülçiçek 1977 senesinde Ankara’da doğmuştur. 5 senelik Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden 2000 senesinde mezun olmuştur. Yurt dışında ve yurt içerisinde görev alan Tolga Gülçiçek, 2007 senesinden beri estetik diş hekimliği başta olmak üzere ağız ve çene cerrahisi gibi birçok alanda hizmetlerini sürdürmektedir.

İstanbul Ataşehir kliniği üzerinden hizmetlerini sürdüren Tolga Gülçiçek, sadece zirkonyum kaplama değil daha birçok alanda tecrübesi bulunuyor. Ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları 950 TL civarında değişebilmektedir.

Uzm. Dr. Tolga Gülçiçek zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

10.Dt. Hayriye Esen

Dt. Hayriye Esen, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi üzerinden1996 senesinde mezun olmuştur. 2000 senesine kadar çeşitli polikliniklerde hizmet vererek diş hekimi olarak çalışmaktadır. 2000 Kartal Soğanlık bölgesinde kendi kliniğini açarak 2010 senesinde muayenehaneyi ortodiş polikliniği olarak faaliyete geçirmiştir.

Zirkonyum diş kaplama başta olmak üzere diş çapraşıklığı, diş çürükleri, çene kistleri gibi birçok alanda hizmetlerini sağlıyor. Ortalama olarak zirkonyum diş kaplama fiyatları 950 TL civarında değişmektedir.

Dt. Hayriye Esen zirkonyum işlem  fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Zirkonyum işlem fiyatları ortalama 950 ile 1000TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Zirkonyum Diş Kaplama 2022 Fiyatları

Zirkonyum kaplama fiyat diş sayısı ve kaplama türüne göre değişebilmektedir. Ortalama olarak fiyatlar 930 TL ila 2160 TL civarına kadar çıkabilmektedir. Zirkonyum fiyatları belirlenirken kaplama adeti, diş dolgusu, diş çekimi, kanal tedavisi gibi durumlar göz önüne alınarak fiş kaplama yapılabilmektedir. Bilindiği üzere diş kliniklerinde en fazla tercih edilen tedavilerden olan zirkonyum iş kaplama, güzel bir diş görüntüsüne sahip olmak adına en fazla kullanılan tedavi yöntemleri arasındadır.

Zirkonyum diş kaplama 2022 fiyatları ne kadar konusunda bu durum tamamen hekimlerin tecrübesine, tedavi türüne ve diğer durumlarına göre değişebilmektedir. Bu nedenle en doğru tedavi yöntemi için doktorlarla görüşmeli ve muayene olarak en doğru tedavi şekli konusunda bilgi almalısınız.

Zirkonyum Diş Kaplamanın Ömrü Ne Kadar?

Zirkonyum diş kaplamanın ömrü ne kadar bakıldığı zaman estetik yöntemlerinde çok sık kullanılan ve oldukça başarılı sonuçların alındığı tedavi yöntemi olarak uzun süreli kullanıma uygundur. Estetik yöntemlerde çok sık kullanılan ve oldukça başarılı sonuçların alınabildiği tedavi çeşitlerinden olan zirkonyum diş kaplama özellikle estetik alanda hekim ve hastalara büyük faydalar sağlarlar. Zirkonyum diş kaplamada olumlu koşulların gerçekleşmesi halinde 15 seneden fazla kullanım sürelerinin bulunduğu bilinmektedir.

Zirkonyum porselen kaplamada farklı malzeme seçenekleri mevcuttur ve en iyi malzemede en iyi kaplama kalitesinde hizmet sağlandığı zaman çok uzun seneler boyunca dişler sorunsuz olarak kullanılabilir. Günde en az 2 kez diş fırçalamak, çok soğuk ve sıcak şeyler yemekten kaçınmak, çok sert besinleri tüketirken dikkatli olmak ve 6 ayda bir doktor kontrolüne gelmek gibi durumlarla beraber zirkonyum porselen ömrü arttırılır.

Zirkonyum Diş Kaplamanın Avantajları Nelerdir?

Zirkonyum diş kaplamanın avantajları nelerdir konusunda özellikle diş kaplama, doğal görünümü ve dayanıklılığı gibi birçok avantajlı yönü ile hastalar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Zirkonyum diş kaplama yöntemlerinin avantajları arasında kolay şekil alır ve kolay bir şekilde beyaz renge dönüştürülebilir, doğal görüntüleri ile doğal dişe benzerler ve bu sayede dışarıdan bakıldığında fark edilmezler.

Bununla beraber zirkonyum kaplamalar metal desteklidir ve uzun ömürlü olarak ağızda uzun yıllar kalması kişiye zararlı değildir. Bunun dışında zirkonyum kaplamalar hassas ve duyarlı olmadığından dolayı sıcak ve soğuk besinlere karşı dayanıklıdırlar.

Zirkonyum Diş Kaplama Tedavi Süresi

Zirkonyum diş kaplama tedavi süresi konusunda yaklaşık olarak farklı günlerde olmak üzere 3-5 gün kadar sürebilmektedir. Zirkonyum diş kaplama tedavisinde seansın gün sayısı hastaların isteklerine bağlı olarak uzatılabilmektedir fakat ortalama 5-7 gün içerisinde kaplama işlemi tamamıyla bitirilmektedir. Zirkonyum, estetik bir diş uygulaması olarak yapılan kaplama çözümleri diş rengine en yakın tedavi yöntemleri arasında gösterilmektedir ve estetik beklentisi yüksek olan hastalar için uzun süreli bir kullanım yöntemini sağlar.

Zirkonyum Kaplama Nasıl Yapılır?

Zirkonyum kaplama nasıl yapılır konusunda kaplama işlemi diğer kaplama işlemleri ile benzer şekilde uygulanmaktadır. Diğer kaplama türlerinden zirkonyum kaplamayı ayıran en önemli fark ise kaplama yapılırken kullanılacak olan malzemenin türü olmaktadır. Zirkonyum tedavisinin aşamalarına bakıldığı zaman öncelikle diş üzerinde diş temizliği ve dişlerin küçültülerek kaplamaya uygun hale getirilmesi gibi düzeltme ve oynamalar yapılır.

Sonrasında ise özel olarak ağızdan alınan ölçülerle beraber dişe en uygun renkte üretilen zirkonyum bir alt yapıdır. Bu alt yapının üzerinde bir porselen üst yapı işlenir ve klinikte diş hekimi tarafından hastanın dişine uyumlandırılır, sonrasında ise en son aşamaya gelindiği aman kaplama özel yapıştırıcılarla dişe kalıcı olarak yerleştirilir.

Zirkonyum Diş Kaplama Ağrılı mı?

Zirkonyum diş kaplama ağrılı mı konusunda diş kaplama işlemi sırasında diş için kesim işlemleri lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Kesim işlemlerinin ardından sıcak ve soğuğa karşı dişi dayanıklı hale getirme amacıyla geçici bir kaplama yapılır. Hastaların çok az bir kısmında diş kaplama sırasında hafif sızlamalar görülmektedir fakat genel olarak bir ağrı veya sızı yaşanmadan süreç tamamlanmaktadır.

Zirkonyum kaplama genel olarak diş etleri ile uyumlu bir malzemedir ve zirkonyum kaplamada metal destekli protezlerde görülen dişin boyun bölgesinde diş eti morarması görülmez ve aynı zamanda herhangi bir diş eti hastalığı gibi çeşitli durumlara neden olmaz.

Zirkonyum Diş Kaplama Zararlı mı?

Zirkonyum diş kaplama zarlı mı konusunda bilinen bir zararı bulunmamaktadır ve kesilerek çıkarıldığında da kişilere herhangi bir rahatsızlık vermez. Zirkonyum diş kaplama, ağız içerisinde herhangi bir doku kaybına neden olmaz veya insan bünyesinde hiçbir şekilde zarar vermez. Zirkonyum diş kaplama genel olarak doğal görünümlü diş yapısı isteyenler için uygundur ve yüksek kaliteli şekilde bulunarak her bünyeye avantaj sağlar.

Tüm kron çeşitlerinde yani kaplama olarak yapılacak olan dişlerde, dişleri bir miktar aşındırmak ve yapılacak protez dişe yer açmak gerekebilir. Dolayısıyla zirkonyum protezler için de dişlerde az miktarda bir aşınma bulunabilir fakat bu miktar tamamen metal destekli olan kaplamalar için yapılan aşındırmadan daha fazla değildir.

Zirkonyum Diş Yaptıranlar Memnun mu?

Zirkonyum yorumları konusunda diş yaptıran kişiler genellikle dişlerin genellikle doğal göründüğü konusunda olumlu yorumları yapmaktadırlar. Zirkonyum diş kaplama yaptıranların çoğu, uygulama sırasında veya uygulamanın ardından oldukça memnun olduklarını ve bir şikayetlerinin olmadığını iletirler. Üstelik diş teli taktırmak yerine zirkonyum diş yaptıranlar bile vardır ve zirkonyum diş tedavisinin onlara iti geldiği ve gülüşlerinin düzeldiği yönünde yorumlar alınmaktadır.

Zirkonyum diş yaptıranlar zirkonyum diş kaplama tedavisi sayesinde hastaların özgüvenleri de olukça yükselmektedir, çünkü zirkonyum kaplama kişilere estetik bir gülüş sağlar ve aynı zamanda diğer ortodontik sorunlar yapılarak yapılan tedavilerle beraber tüm estetik sorunlarının üstesinden gelinir.

Zirkonyum Kaplamalar Çıkar mı?

Zirkonyum kaplamalar çıkar mı bakıldığı zaman kesinlikle çıkmaz ve dayanıklı bir madde olarak korozyona karşı dirençli bir malzemedir. Protezlerin yapım süresi 3-5 seans sürmekte ve zirkonyum kaplama süreci 7-10 gün içerisinde bitirilmektedir. Fakat hastaların isteklerine bağlı olarak seanslar uzatılabilmektedir. Zirkonyum kaplamalar geleneksel metal destekli kronlara göre doğal dişe daha çok benzemektedir ve bu materyallerle beraber birçok farklı renk seçeneği de sunulabilmektedir. Tamamen dayanıklı olan bu materyaller, doktorlar tarafından dayanıklı şekilde hazırlanmaktadır.

Zirkonyum Kaplama Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Zirkonyum kaplama bakımı nasıl olmalıdır konusunda bu ürünler ağız bakımına özen gösterildiği sürece ciddi bir renklenme göstermezler fakat ağız hijyenine dikkat etmeyen, aşırı sigara, çay ve kahve tüketimi olan hastalarda doğal dişlerde de görülebilecek lekelenmeler meydana gelebilmektedir. Zirkonyum kaplama bakımı durumu tamamen doğal dişlere uygulanmaktadır ve temizleme prosedürü ile aynıdır.

Günlük diş bakımında yapılması gerekenler zirkonyum diş için de geçerli bir durumdur. Günlük 2-3 kez yapılacak doğru fırçalama tekniği ile beraber diş ipi kullanımı, zirkonyum protezlerin bakımı ve uzun süreli kullanımı için yeterli olacaktır.

Zirkonyum Diş Nasıl Çıkarılır?

Zirkonyum diş nasıl çıkarılır bakıldığı zaman bu kaplama diğer kaplama şikayetleri gibi diş eti çekilmesi, çürüme veya ağız kuruluğu gibi şikayetler oluşturduğunda çıkarılmalıdır. Kaplamanın çıkartılması durumu mutlaka profesyonel bir diş hekimi ile yapılması gerekmektedir. Zirkonyum diş kaplamanın çıkartılmalarda öncelikle diş dayanıklılığını tespit ederek başlar ve kaplamanın kanalla çıkartılması gerekiyorsa kanal tedavisi uygulanır. Diş dayanıklı ise kuron sökücü ile beraber dikkatli şekilde kaplama çıkartılır.

Zirkonyum Diş Kaplama Kimlere Yapılır?

Zirkonyum diş kaplama kimlere yapılır bakıldığı zaman çok avantajlı bir uygulamadır fakat 18-20 yaş grubuna yapılması önerilmez. Bunu sebebi ise gelişim çağında olan bireylerin çenesinde açılma meydana gelebilir fakat bu yaş grubu dışındaki her yaş grubuna kolay bir şekilde uygulanabilmektedir. Hangi dişlere uygulanır konusunda kırık dişlerde, eğri, çarpık veya ayrık dişlerin tedavisinde, rengi ve yapısı bozulmuş dişlerde, dolgu veya kanal uygulanmayacak kadar madde kaybına uğramış dişlerde kullanılmaktadır.

Web sitesindeki bilgiler tanı, teşhis ve ya tedavi yerine geçmez. Sitedeki her bilgiyi ya da sağlık sorunlarını mutlaka doktora danışmalısınız. Site içeriği kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez.

Talep ve değerlendirmeleri habergundemde1@gmail.com  adresine mail olarak atabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Yazın saç ekimi yapılır mı? Yazın Saç ektirmek zararlı mı? En iyi saç ekimi yapan merkezler ve fiyatları… başlıklı makalemizde saç ekimi, saç ekimi fiyatları ve saç ekimi işlemi hakkında bilgiler verilmektedir.

Recent Posts

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi…

8 ay ago

EYT Dilekçesini Erken Verenler Daha Kazançlı Oluyor!

Uzun bir zamandır beklenen EYT yeni yasa sonunda gelince pek çok kişi büyük bir sevinç…

1 sene ago

Aile Sosyal Yardım Ödemeleri Yattı mı? Ocak 2023 Ödemeleri Ne Zaman Yatacak?

Aile sosyal yardım ödemeleri konusunda pek çok vatandaş gözlerini Ocak ayı içerisinde yatacak olan ödemelere…

1 sene ago

EYT İçin Son Karar Açıklandı Mı?

Emeklilikte yaşa takılanlar için gelen düzenleme ile beraber yeni yıla birçok vatandaş mutlu bir şekilde…

1 sene ago

2023 Aile Destek Yardım Zamları Ne Kadar Oldu?

2023 yılının girmesiyle beraber asgari ücretten emekli maaşlarına yaşlı destek ödemelerinden engelli maaşlarına kadar akla…

1 sene ago

Memur ve Emekli Maaşında Son Dakika Açıklamasıyla Zam Oranları Belli Oldu!

Son dakika memur ve emekli zam haberleri için açıklamalar netlik kazandı. Asgari ücret ile EYT…

1 sene ago