İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Hakkımızda

Hakkımızda

Habergundemde.com İstanbul Dijital Medya A.Ş. bünyesinde yer almaktadır. 2019 Yılı itibarı ile başladığımız yayın hayatımızda, habercilik sektörüne dair tüm gelişmeleri anlık olarak site ziyaretçilerimize aktarmaktayız. Resmi bir çatı altında bulunan habergundemde.com, Türkiye’nin gündemine dair haberler sunmaktadır.

Habergundemde.com için, Habercilik sadece haber yayını yapmak değil, “doğru, tarafsız ve haber değeri olan içerikler” sunmayı ilke edinmiştir.

Misyonumuz; Basın ve meslek ilkelerinden asla ayrılmadan haber yaparken, bunu en hızlı şekilde okuyucularımıza sunmak temel misyonumuzdur. Bir haberde iki tarafın olduğu durumlarda habergundemde.com her zaman objektif bir biçimde olayı, okuyucularına aktarmayı amaçlar. Sadece alakayı üzerine toplamak amacıyla yalan, yanlış ya da şaşırtıcı söylemlere yer vermeden sade ve net bilgi barındıran haber metinlerini okuyucu ile buluşturmak bizim için ilkeli haberciliğin en net kurallarındandır. Gündemi yakından izlemek ve insanların duygu yoğunluğunun farkında olmak, haberciliğin bir sosyal sorumluluk olduğu anlayışını benimsemek demektir.

Hedefimiz; Gündem ile ilgili olaylarda haber alınabilecek en güvenilir kaynak olmak, Bir haberle alakalı; ‘habergundemde.com yazdıysa gerçektir’ duygusunu tüm insanlara benimsetmek ve vazifesini hakkı ile yerine getirmiş olmanın verdiği manevi huzuru tüm ekiple paylaşmak ortak vizyonumuzdur. Bu doğrultuda Türkiye’nin lider markası olmayı hedeflemekteyiz.

 

İletişim: [email protected]