İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 11 Aralık 2022 67 Görüntüleme

11 Aralık Aile Destek Ödemeleri Yattı Mı, Ne Zaman Yatacak?

11 Aralık aile destek ödemeleri ne zaman yatacak, kimlere yattı gibi birçok konu son zamanlarda ödeme almak isteyen birçok kişinin merak ettiği araştırmalar arasında yer alıyor. Kasım ayı içerisinde ekim ayına ait olan ödemelerin ilk olarak 8 Kasım tarihi itibari ile hesaplara yatmaya başlaması ardından vatandaşlar kasım ayına ait olanlar ne zaman yatacak sorusunu araştırmaya başladı.

Ödeme almak için belirli şartları yerine getirerek başvuru yapan kişiler için ödeme ile ilgili son durumlar belli olmaya başladı. Ödeme ile ilgili olarak aile ve sosyal hizmetler bakanı olarak görevine devam eden Bakan Yanık konu hakkında; “450-600 lira olan destek tutarımızı 850-1.250 liraya yükseltiyoruz. Çocuk Destek Bileşeni kapsamında hanelerde bulunan çocuk sayısına göre hanelere aylık 350 lira ile 650 lira aralığında destek vereceğiz. Bu kapsamda 1-2 çocuklu hanelere 350 lira, 3 çocuklu hanelere 450 lira, 4 çocuklu hanelere 550 lira, 5 ve daha fazla çocuklu hanelere 650 lira ilave destek sağlayacağız. Yeni tutarlar da kasım ayı ödemelerine yansıtılacaktır.” Detaylarına yer verildi.

Aile ve destek ödemeleri ne zaman kasım ayına ait olan ödemeler yatacak gibi konular merak edilenler arasında yerini korumaya devam ediyor. Bu anlar için de Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan kanadından gelen açıklama ile beraber; “Program dahilindeki gelecek ödemelerde de aynı uygulama sürdürülecek olup destek sağlanacak ayın sonunda ödeme işlemleri güncel veriler ışığında başlatılacaktır. İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında ise hak sahibi vatandaşlarımıza Türkiye Aile Destek ödemeleri ulaştırılacaktır.” İfadeleri öne çıktı.

Ödemelerin başlaması ardından tam 12 ay boyunca düzenli olarak vatandaşlar hak etme durumlarına göre ödemelerini alabilecekler. Birçok vatandaş son zamanlarda yaşanan maddi krizlerden ötürü araştırmalarına da hız kazandırdılar. Bu sayede kimse sıkıntı yaşamasın diye de devlet kanadından destekler veriliyor.

Aile Destek Ödemeleri Almak İçin İstenen Şartlar

Aile destek ödemesi şartları içerisinde ilk sırada yer alan durum olarak da bireylerin maddi durumları olmaktadır. Hane içerisine giren gelir miktarı hanede yaşamına devam eden kişi sayısına bölünmelidir. Eğer kişi başına düşen miktar asgari ücretin üçte birinin altında yer alırsa da bu anlarda destek ödemeleri verilir.

Aile destek ödemesi başvuruları yaparak aranan şartları yerine getiren bireyler böylece destek alabilecek ve bir süre de olsa rahat bir nefes alabileceklerdir.

Bir önceki yazımız olan Emekli Promosyon Ödeme Miktarı Belli Oldu! başlıklı makalemizde emekli, emekli promosyonu ve son dakika haberi hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.