İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 2 Eylül 2022 120 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sert Tepki: Kılıçdaroğlu’na KHK Tepkisi Gecikmedi…

Cuma namazı ardından gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na KHK tepkisini dile getirdi. Daha önceden Kemal Kılıçdaroğlu; “KHK’lıların göreve iade” açıklamasının ardından Erdoğan da bu durum karşısında kayıtsız kalmadı. Bu gelişmenin ardından Cuma namazı çıkışında Kemal Kılıçdaroğlu için; “Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok kendisine milletin verdiği yetki yok. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değil” sözlerini sarf etti.

“Bu Milleti Ahmak Yerine Koyup Aldatmaktan Başka Bir Şey Değildir…”

Cuma namazının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaları ile gündeme geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun KHK hakkında yaptığı açıklamalar ardından Cumhurbaşkanı’nın tepkisi sert oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında set açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında; Kendisine milletin verdiği yetki yok. İkide bir durmadan yalan üstüne yalanlarına devam ediyor. Türkiye bir hukuk devleti. Hukuk devleti içinde siz ne zamandan beri yargı oldunuz da yargının haklarını kendinizde kullanıyorsunuz. Gelince hepsini serbest bırakacağım’ bu anlama gelmiyor mu? Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak. Sen önce elindeki büyükşehir belediyelerde vatandaşa verdiğin sözleri yerine getir. Su paraları nasıl söz verilmişti, su paraları nerelere indirildi yoksa çıkarıldı mı? Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntı içinde mi içinde? Bunun sözünü seçim meydanlarında farklı vermişlerdi. Hepsi yalan. Türkiye bir hukuk devleti. Siyasiler olarak böyle bir yetkiyi biz kullanamayız. Milletim de bu kadar enayi değildir” ifadelerini kullandı.

Bay Kemal Maalesef Partisinin İçindeki Vekillere Sahip Değil…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamalarında İHA konusuna da değindi. Bu konu hakkında ise; Bay Kemal maalesef partisinin içindeki vekillere sahip değil. Kendi vekili kalkıp SİHA’ları terör örgütleriyle mukayese ettiğini bilmiyor. TB2. TB3 nedir diye soruyor. Haberi yok. İHA hakkında dersini de iyi çalışmamış. Nasıl olduysa Samsun’a uğrayıverdi. Oğul Bush’un ABD’de başkan olduğu zamanda Türkiye’ye vermeleri gereken İHA’ları vermemişlerdi. O zaman Özdemir Bey çocukları ile beraber adımı attılar. İHA’ları üretmeye başladılar, arkasından SİHA’ları ürettiler. Şimdi de Akıncı’yı ürettiler. Samsun’da da görüyorsunuz savaş uçaklarına yönelik çalışmaları da var” sözlerini de ekledi. Yapılan tüm bu açıklamaların ardından gözler bu kez de CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Bakan Bilgin’den Açıklama: EYT Yeni Formül Netleşiyor başlıklı makalemizde #gündem, EYT ve EYT hakkında hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.