İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 17 Mart 2021 375 Görüntüleme

En İyi Estetik Diş Hekimi – Türkiye’deki En İyi 5 Profesör!

İçindekiler

En İyi Estetik Diş Hekimi – Türkiye’deki En İyi 5 Profesör!

Diş sağlığı alandaki teknolojilerin gelişmesi ile daha da popüler hale gelen estetik diş hekimliği, bireylerin gülüşlerini tam olarak hayal ettikleri görünüme kavuşturmayı amaçlar. Estetik diş hekimliği, hem kozmetik açıdan hem de fonksiyonellik açısından çok daha başarılı diş, dil, çene, diş etine sahip olmanızı sağlar. Son dönemlerde ‘’ünlülerin diş hekimleri’’ adı ile bilinen pek çok hekim, temelde son derece başarılı gülüş tasarımları üretebildikleri ve bu tasarımların kalıcı, fonksiyonel, kullanılabilir kılabildikleri için tercih edilmektedirler.

Bizler, yaptığımız oldukça detaylı araştırmalar sonucunda sizin için en iyi estetik diş hekimi seçeneklerinden oluşan bir liste hazırladık. Dış görünümünüzü, bakışınız ve pozunuzu baştan aşağı değiştirecek olan estetik dental işlemler için hangi doktoru seçtiğiniz oldukça önemlidir. Seçtiğiniz doktor, görünümünüzü baştan aşağı yeniden yaratır ve ağız konforunuzu doğrudan etkiler. Yapacağınız dental cerrahi işlem, çiğneme alışkanlıklarınızı, gülüş alışkanlıklarınızı, dudaklarınızın, dişlerinizin ve dilinizin duruş pozisyonunu; kısacası yüzünüzle yaptığınız her şeyi yakından etkiler.

Gelin, birlikte en iyi estetik diş hekimi listemizi inceleyelim. Tamamı oldukça başarılı prosedürlere imza atan estetik diş hekimi listemiz, yalnızca profesörlerden oluşmaktadır.

Prof. Dr. Birkan Özkan – Mersin Diş Hekimi

Prof. Dr. Birkan Özkan, Mersin’in Yenişehir bölgesinde hasta kabul etmektedir. Özkan, özellikle yayınladığı ve diğer diş hekimleri için de bir rehber niteliğinde olan kitabı, aktif olarak çeşitli programlara katılarak halka ulaştırdığı dental sağlık bilgileri dolayısıyla tanınmaktadır. Bunun yanı sıra, Prof. Dr. Birkan Özkan, özellikle ileri düzey çene estetiği ameliyatlarındaki prosefesyonel başarısı dolayısıyla hem Mersin’den hem de ülke geneli ve yurt dışından çok sayıda hasta kabul etmektedir.

Prof. Özkan, ulusal ve uluslararası kongreleri sürekli takip etmekte ve çok sayıda dil bilmesinin avantajını kullanarak dental sağlık üzerine yayınlanmış en güncel dergi ve makaleleri sürekli olarak okumaktadır. Özellikle en iyi estetik diş hekimi araştırmanızda gerçekten güncel teknolojileri ve yaklaşımları kullanarak size hizmet verecek birini arıyorsanız, Mersin’de en iyi diş hekimi olarak gösterilen Özkan’ı tercih etmek mükemmel bir opsiyon olabilir.

Prof. Dr. Özkan, estetik diş hekimliği hizmetleri kapsamında diş beyazlatmadan diş çekimine, çene cerrahisinden implant uygulamalarına, estetik dolgu işlemlerinden diş taşı temizliğine kadar oldukça geniş bir skalada hizmet veriyor. Dolayısıyla hekiminizi sadece kozmetik ihtiyaç ve istekleriniz için değil, rutin muayene ve kontrolleriniz için de ziyaret edebileceğinizi unutmayın.

Birkan Özkan, hem sosyal hem de sanatsal hayatında çok sayıda başarıya imza atmış, adından söz ettiren bir hekim olarak dental cerrahi prosedürlerden çok yüksek oranda hasta memnuniyetine sahiptir. Alanındaki uzman deneyimi ve yüksek düzeydeki akademik eğitim ve çalışma geçmişi ile dikkat çeken Özkan hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Hakan Özyuvacı – İstanbul Diş Hekimi

Aktif olarak Dental Forum İstanbul’da görev yapan Prof. Dr. Hakan Özyuvacı, İstanbul’da en iyi estetik diş hekimi arayışında olanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bir doktor seçimi yaparken özellikle onun uzmanlık alanlarına göz atmak ve uzmanlık alanı rahatsızlığınızı kapsayan doktoru tercih etmek çok daha iyi ve tatmin edici sonuçlar almanıza olanak tanıyabilir. Bu çerçevede, Prof. Dr. Hakan Özyuvacı’nın biomateryaller, temel oral implantoloji, kanserli ve defektli hastalarda implant uygulamaları gibi çok sayıda alanda uzman olduğunu söylemek mümkün.

Ulusal ve uluslararası dergilerde çok sayıda akademik çalışma yayınlayan ve sürekli olarak dental uygulamalarla ilgili modern gelişmeleri takip eden doktorunuz, sizin için estetik gülüş tedavisinden implant tedavisine kadar çok sayıda işlemi gerçekleştirebilir.

Eğer akademik ve mesleki alanda son derece aktif olan ve bu sayede gelişmeleri takip edebilen bir doktor arıyorsanız, Özyuvacı iyi bir seçenek olacaktır. Çünkü doktorunuz, Türk Diş Hekimleri Birliği, Türk Oral İmplantoloji Derneği, Türk Oral ve Maksillofasial Cerrahi Derneği, Türk Endodonti Derneği ve Osseointegrasyon Akademisi Derneğinde aktif üyedir ve bu derneklerin toplantı ve çalışmalarına katılarak çalışma / tedavi süreçlerini sürekli güncel tutmaktadır.

Prof. Dr. Tayfun Günbay – İzmir

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında İzmir’de hizmet veren Prof. Günbay, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde lisans eğitimini almıştır. Diş ağrısından gömülü dişlere, diş ve diş eti hastalıklarından diş eksikliğine kadar çok sayıda dental probleme çözüm olabilecek yüksek başarı oranına sahip operasyonları ile bilinen Günbay’dan randevu almak için hemen resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Tayfun Günbay, gülüşünüzü ve görünümünüzü oldukça yakından etkileyecek çene eklemleri tedavilerini, çene implantasyonunu, lazerli diş bakımını, kemik greftini gerçekleştirmektedir. Ayrıca Günbay’dan bir paket halinde ‘’gülüş estetiği’’ hizmeti almanız da mümkündür. İzmir’in Alsancak bölgesinde aktif olarak hasta kabul eden doktorunuzla hemen iletişime geçebilir ve tedavi sürecini başlatmayı talep edebilirsiniz.

Prof. Dr. Selçuk Basa – İstanbul

Alanında uzman olan ve kendi kliniği yerine güvenilir, prestijli bir hastanede görev yapan bir estetik diş hekimi arıyorsanız, sizin için oldukça güçlü bir önerimiz var. İstanbul’da en iyi diş hekimi seçenekleri arasında gösterilen Prof. Dr. Selçuk Basa, Acıbadem Sağlık Grubunda hizmet sağlamaktadır. Geçmişinde dekanlıktan bilim dalı başkanlığına kadar oldukça güçlü pozisyonlarda görev yapmış olan Basa, bilim insanı kimliği ile de oldukça güçlüdür ve bu durum sunduğu tedavilerde inovatif yaklaşımlara sahip olmasına olanak tanımaktadır.

Prof. Dr. Selçuk Basa, Çene Cerrahisi Uzmanı olarak estetik bir gülüşe ve yüz yapısına sahip olmanızı sağlayacak çok sayıda cerrahi prosedür uygulayabilmektedir. Doktorun çok sayıda ulusal ve uluslararası mesleki topluluğa üye olması, çok sayıda dental teknolojiyi yakından takip etmesine olanak tanımaktadır. Özellikle estetik amaçlı cerrahi prosedürlerde doktorun yaklaşımı ve tedavi sırasında kullandığı cihazlar çok önemli olduğundan, Basa’nın bu özelliği bir avantaj olarak kabul edilebilir. Doktor hakkında daha fazla bilgi almak için dilerseniz doktorun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Ömer Kutay – İstanbul

Alanında uzman bir doktorun eşliğinde estetik dişlere ve gülüşlere sahip olmak isteyenler, İstanbul’un Şişli bölgesinde hizmet veren Ömer Kutay’ı sıklıkla tercih etmektedir. Prof. Dr. Ömer Kutay Implant ve Estetik Diş Kliniğinde hasta kabul eden doktor, özellikle implant ve protez alanlarında uzmanlaşmıştır. Dolayısıyla diş eksikliği yaşayan pek çok kişi İstanbul en iyi estetik diş hekimi aramaları sonucunda Prof. Dr. Ömer Kutay’ı tercih etmektedir.

Prof. Dr. Ömer Kutay, Ankara Hacettepe üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde lisans eğitimini tamamlamış ve daha sonra Protetik diş tedavisi alanında akademik çalışmalarına devam ederek doktorasını bu alanda yapmıştır. Uzmanlaştığı alanda kendisinden hizmet almak için kliniğinin resmi web sitesini ziyaret edebilir ve kendisinden randevu alabilirsiniz. Kutay, çalıştığı ve kurucusu olduğu diş hekimi kliniğinde Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamış olan Gülçin Düzgün Torgan ile hizmet vermektedir. Klinikte elbette doktorunuzu seçme şansınız bulunuyor.

Prof. Dr. Ömer Kutay hem ulusal hem de uluslararası alanlarda yaptığı akademik ve mesleki çalışmalar dolayısıyla her zaman güncel ve inovatif kalmayı başarmış olan profesörlerden bir tanesidir. Eğer hem alanında uzman ve deneyimli hem de modern ve yenilikçi bir doktordan hizmet almak istiyorsanız Kutay’ı estetik dental tedaviler için tercih edebilirsiniz. Son dönemlerde en çok tercih edilen doktorlardan biri olan Kutay, implant cerrahisi ve restorasyonu alanında da hem fonksiyonellik hem de estetik görünüm açısından mükemmel sonuçlar sunan çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Estetik Diş Hekimi Tavsiye: Seçim Nelere Dikkat Edilerek Yapılmalıdır?

Estetik diş hekimliği son dönemlerde gelişen teknolojiler dolayısıyla çok geniş bir skalada hizmet sağlanabilen bir kategoridir. Yukarıda sizinle en iyi estetik diş hekimi listemizi paylaştık. Bu listeyi gözden geçirebilir ve hem lokasyon hem de uzmanlık alanı bakımından sizin ihtiyaçlarınızla uyuşan doktoru tercih edebilirsiniz.

Estetik diş hekimi arayanlar aşağıdaki faktörler bakımından hekimleri değerlendirebilir ve tercihlerini buna göre yapabilir:

Öncelikle doktorunuzun ünvanı, sahip olduğu deneyimi anlayabilmeniz ve alanında uzmanlığını kavrayabilmeniz için oldukça önemlidir. Bu yüzden tercihen profesör olan estetik diş hekimleri ile çalışmanızı tavsiye edebiliriz.

En iyi estetik diş hekimleri arasından bir seçim yapmaya çalışırken, hekimin ulusal ve uluslararası kongreleri, yayınları takip edip etmediğine dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle estetik amaçlı olan çalışmalarda tek bir teknolojinin ya da aracın kullanımı sonuçların çok daha başarılı olmasına olanak tanıyabilir. Bu yüzden yapacağınız araştırmalarda doktorunuzun ulusal ve uluslararası çalışmalarda, akademik süreçlerde ne kadar etkili olduğunu mutlaka araştırmanızı tavsiye ederiz.

Diş hekiminizin sunduğu hizmetlerin kapsamı da sizin için oldukça önemlidir. Belirli bir hizmeti verecek ekipman ya da teknolojisi olmadığından dolayı bir başka prosedürü uygulayan bir kliniğe güvenmeyi kesinlikle istemeyeceğinizi tahmin edebiliyoruz. Bu çerçevede, implanttan proteze, diş eti estetiğinden gülüş estetiğine, dolgudan kanal tedavisine, diş beyazlatmadan diş taşı temizliğine, çene estetiği prosedürlerinden diğerlerine kadar oldukça geniş bir skalada aktif olarak hizmet sağlayan diş hekimlerini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Bu sayede alacağınız sonuçlar ve tercih edeceğiniz cerrahi süreçler çok daha verimli ve sizin için yararlı olabilir.

Hollywood Gülüşü Nedir? – Estetik Diş Hekimliği Hizmetleri

Hollywood gülüşü, özellikle bir dönem film yıldızlarının kusursuz gülüş görünümüne pek çok kişinin ilgi duyması dolayısıyla bu şekilde isimlendirilmiş bir cerrahi prosedürdür. Hollywood gülüşü prosedürünü tercih eden kişiler diş etlerinin boyutundan dişlerinin rengine, dişlerinin hizasından büyüklüğüne kadar tüm detayları gerçek bir kusursuzluk yaratacak şekilde restore etmiş olur. Bu tür bir işlemde genellikle mevcut olan dişlerin yapısı porselen kaplama kullanılarak düzeltilir ve mükemmelleştirilir.

Dahası, bu işlem yalnızca dişlerin değil, aynı zamanda diş etleri ve dişler arasında hem fonksiyonel hem de estetik bakımdan sorunlar yaratan dengesiz ve rahatsız edici görünümlerin düzeltilmesini sağlamaktadır. Buradaki temel amaç, beyaz, dişleri öne çıkaran, diş etlerinin gereğinden fazla görünmesinin önüne geçen bir gülüş elde etmektir.

Estetik Diş Fiyatları Nelerdir?

Estetik diş hekimliği uygulamaları oldukça çeşitlidir. Kanal tedavisinden dolguya, çene cerrahisinden gülüş tasarımına kadar oldukça geniş bir skalada çok sayıda hizmet estetik diş hekimliği hizmetleri çerçevesinde hastalara sağlanmaktadır. Dolayısıyla bu konuda net bir fiyat vermek mümkün değildir. Farklı kategorilerdeki hizmet çeşitlerinin fiyatları hakkında bilgi almak için diğer içeriklerimize göz gezdirebilir ya da en iyi estetik diş hekimi olarak önerdiğimiz doktorların resmi web sitelerine giderek onların fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Doktorların verecekleri fiyatlar diş ve diş etlerinizin mevcut durumuna, talep ettiğiniz işleme göre değişiklik gösterebilir.

Sitede yer alan bilgiler tanı ve ya tedavi yerine geçmez, dilek şikayet ve öneriler için [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan İlk Defa Ev Alacak Olanlara Devlet Desteği Şartları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.