İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 25 Aralık 2019 335 Görüntüleme

İzinsiz İşletilen Maden Ocağında Patlama!

Maden ocaklarının yoğun olduğu Zonguldak’ta bugün meydana gelen bir patlama, bir kişinin yaralanarak hastaneye kaldırılmasına neden oldu. Metan gazının patladığı maden ocağına hızlı şekilde gerçekleşen müdahale sonrası yer altındaki bir kişi hızlı şekilde tahliye edildi. Ardından hastaneye götürülen çalışan tedavi altına alındı. Fakat kendilerine ulaşılamayan iki kişi daha var.

2 Kişi İçin Seferberlik!
Maden ocağında bir kişi kurtarılsa da yerin tam 40 metre altında 2 kişi daha bulunuyor. Kendilerinden haber alınamayan iki kişinin kurtarılma çabası sürerken, TTK, Jandarme ve AFAD seferber oldu. Maden ocağındaki iki kişinin kardeş oldukları tespit edilirken, maden ocağına ilişkin önemli bir rapor da dikkatlerden kaçmadı.

Maden ocağı henüz işletme ruhsatını almamış. Buna rağmen çalışmalarını sürdürebilen işletme için de rapor tutulduğu kaydediliyor. Patlamaya ilişkin nedenler ise kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından devam edecek. Henüz patlama sebebi bilinmiyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.