İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Teknoloji, Uncategorized @tr 2 Mayıs 2020 407 Görüntüleme

Dünyan En Zor Oyunu İlk 5 Listesi

İçindekiler

Dünyanın En Zor Oyunu İlk 5 Listesi

Dünyanın en zor oyunlarının ilk 5’i aşağıda verilmiştir:

  • 1001 Spikes
  • Super Meat Boy
  • Castlevania II: Simon’s Quest
  • Mega Man
  • Ninja Gaiden

Dünyanın en zor oyunları; oyun oynamayı yaşam tarzı haline getiren kişiler için bile oldukça zorlayıcı olmaktadırlar. Öyle ki zorlayıcılıkları o kadar sinir bozmaktadır ki insanlar hileye başvurmak yerine bu oyunlarda bölüm atlamak için çok fazla zaman harcamaktadırlar. Üstelik bu oyunların çoğunluğu modern oyunlar değil; daha düşük grafik istemli, küçük boyutlarda olan ve eski zamanlara ait oyunlar olmaktadır.

1001 Spikes İle Zorlu Kaçış Macerası

1001 Spikes; 2014 yılında piyasaya sürülmüş bir oyun olup, platform oyunu kategorisine girmektedir. 8bits Fanatics ve Nicalis bu oyunu geliştirmiştir. Ancak piyasaya Nicalis sürmüştür. Büyük bir araziden kaçabilmek için gerekli hamlelerin yapılması gereken bir oyundur. Oyun içerisinde zafere ulaşmaya çalışırken birçok felaket ile karşılaşılmaktadır. Oyunu oynadıkça daha da zorlaştığı görülmektedir. Her ne kadar eğlenceli veya başarılabilir bir oyun gibi gözükse de; zaman içerisinde platformda bulunan her objenin tuzak halini alması ile oynayan kişiler oldukça zorlanmaktadırlar.

Super Meat Boy İle Zorlayıcı ve Hareketli Bir Platform Deneyimi

Super Meat Boy; Xbox, PC, Mac OS X ve Linus platformlarında oynanabilen bir oyundur. 2010 yılında insanlar ile buluşturulmuştur. Hareketli ve eğlenceli bir platform oyunu olarak gözükse de; oyuna devam ettikçe fazlasıyla zorladığı görülmektedir. Oyunun müzikleri, temposunun yüksek oluşu ve retro göndermelerinin bulunması; oyuncular tarafından beğenilmesine zemin hazırlamaktadır. Oyunu diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise; bir bölüm tamamlandığında, bölüm içerisinde ölünen bütün görüntüler gösterildikten sonra bir sonraki bölüme geçmesidir. Oyunu oynayan birçok kişi; zorluk derecesinden dolayı psikolojik olarak da oldukça zorlanmaktadır.

Castlevania II: Simon’s Quest İle Zorlayıcı Kısıtlı Hareket İmkanı

Castlevania II: Simon’s Quest; hem Nintendo hem de Windows için piyasa sürülmüş bir oyundur. 1987 yılında oyuncular ile buluşmuştur. Serinin ikinci oyunu olmasına rağmen; serinin ilk oyunu veya ikinci oyundan sonraki oyunları, bu oyunun zorluk seviyesine erişmeyi başaramamıştır. İlk çıktığı dönemlerde insanların dünyanın en zor oyunlarından biri olarak tanımlamasının iki sebebi bulunmaktadır. Birincisi oyunun akışında belirli bir zorluk seviyesinin olmasıdır. İkincisi ise; o yıllarda Nintendo kontrol cihazının kısıtlı hareket imkanlarının bulunmasıdır.

Mega Man İle Zorlayıcı Dünyayı Savunma Macerası

Mega Man; 1987 yılından günümüze kadar varlığını sürdürmüş bir oyundur. Seneler içerisinde oyunun birçok farklı versiyonu piyasaya sürülmüştür. Ancak serinin en zorlayıcı oyunu olarak 1987 çıkışlı versiyonu gösterilmektedir. Nintendo platformunda oynanmak üzere çıkışını yapan bir oyundur. Robotik tehditlere karşı dünyayı kurtarma temeline dayanan bir hikayesi vardır.

Ninja Gaiden İle Hataya Yer Olmayan Oyun Deneyimi

Ninja Gaiden; 2004 yılında piyasaya sürülmüş bir oyundur. Xbox platformu için düzenlenen bu oyun; aksiyon oyunları içerisinde zorluk seviyesi ile adından en çok söz ettirmeyi başarmış oyunlardan biridir. Dünyanın en zor oyunları içerisinde 5. sırada sayılabilecek Ninja Gaiden; hayran kitlesi oldukça geniş olan bir oyundur. Oyun içerisinde en ufak bir hata yapılması durumunda; bütün bölümü baştan oynamak zorunda bırakması ile de oynayanları bir hayli zorlamaktadır.

Bir önceki yazımız olan Dünyanın En Güzel Parfümü Hangisi? başlıklı makalemizde dünyanın en güzel bayan parfümü hangisi, dünyanın en güzel kokan parfümü ve dünyanın en güzel kokulu parfümü hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.