İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 8 Eylül 2022 133 Görüntüleme

Eğitim Ödeneği Kesinleşti! Öğretmenlere Verilen Eğitim Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

Milli eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan öğretmenler için verilen öğretmen eğitim ödeneği netlik kazandı. Bu kapsamda eğitim ödeneklerinin ne kadar verileceğinin yanı sıra ödemelerin ne zaman yapılacağı bilgisi de açıklandı. Tüm bu açıklamaların doğrultusunda öğretmenler konuya ilişkin olarak detayları araştırmaya başladı. İşte öğretmen eğitim ödenekleri konusunda merak edilen tüm detaylar…

12 Eylül Pazartesi açılacak olan okullar konusunda en çok merak edilen detaylardan birisi de öğretmen eğitim ödenekleri oldu. Söz konusu olan ödenekler ile ilgili detaylar merak edildi. Bu ödeneklerin 2023 yılı için ne kadar olduğu ve ne zaman yatırılacağı gibi detaylar araştırılmaya başlandı. İşte eğitim ödenekleri konusunda merak edilen ayrıntılar…

2022-2023 Yılı Eğitim Ödeneği Ne Kadar Oldu?

Öğretmenlerin son dönemlerde en çok merak ettikleri konulardan birisi de 2022-2023 eğitim ödeneği miktarı oldu. Bu kapsamda 6. Dönem Toplu Sözleşme’nin Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna ilişkin Toplu Sözleşme kapsamında öğretme eğitim ödenekleri açıklandı. Geçtiğimiz sene 2021-2022 yılları için söz konusu olan ödenekler 1325 lira olacak verilmişti. Öğretmen eğitim ödeneklerinin bu yıl yani 2022-2023 yılı dönemi için 1400 lira olacağı bilgisi açıklandı.

Söz konusu olan ödemeleri öğretmenler, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kalmadan alacakları da belirtilen konular arasında yer aldı. Bu kapsamda öğretmenler, ödeneklerin tam olarak hangi tarih içerisinde yatırılacağı detayını araştırmaya başladı.

2022-2023 Yılı Eğitim Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

Eğitim ödeneklerinin ne kadar olacağı konusu kadar bu ödeneklerin ne zaman yatacağı konusu da pek çok öğretmenin merak ettikleri konular arasında yer aldı. Bu sene için eğitim ödeneklerinin 1400 lira olarak yatacağı bilgisinin ardından öğretmenler ödeneklerin ne zaman yatacağını araştırmaya başladı.

Konu hakkında yapılan açıklama kapsamında Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu içerisinde yer alan öğretim yılına hazırlık ödeneklerinin öğretim yılının başladığı aydan sonra ve aynı zamanda da birinci dönem ders yılının ardından önde göreve başlayan kişilere %50 oranlarında verileceği belirtildi.

Öğretmen ödeneği ne zaman verilecek diye merak eden kişiler için beklenen açıklama geldi. Bu ödemeler için eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfında yer alan öğretmenlere kadrolu görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara ödeneklerin 12 eylül 2022 tarihinden önce yapılacağı bilgisi de verildi. Yani öğretmenler, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce söz konusu olan ödenekleri alma imkanına sahip olacaklar.

Bir önceki yazımız olan MEB’den Uzman Öğretmen Eğitimleri Hakkında Açıklama! Eğitim Süreci 9 Eylül’e Kadar… başlıklı makalemizde MEB, Milli Eğitim Bakanlığı ve öğretmen hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.