İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 14 Ekim 2022 76 Görüntüleme

EYT Bekleyenler İçin Beklenen Tarih Belli Oldu!

EYT bekleyen vatandaşlar için sonunda beklenen tarih belli oldu. Tarih açıklanması ardından EYT sayesinde kaç kişinin emekli olmak için hak kazanacak olmasından kimlerin ne zaman emekli olabileceğine kadar detaylar araştırılmaya devam ediyor.

EYT son dakika gelişmeleri son zamanlarda büyük bir merak ile araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak yer alan Jülide Sarıeroğlu Aralık ayı içerisinde meclis kanadında görüşülmesine dair planlar yapılan EYT düzenlemeleri ile ilgili kaç kişinin emekli olabileceğine dair ifadelere yer verdi. Teknik çalışma durumlarının tamamlanması ardından gelecek yeni düzenlemelerin kimleri kapsayacak olduğu da büyük bir merak konusu olarak öne çıktı.

EYT İle İlgili Açıklama…

EYT ile ilgili geçtiğimiz günlerde gelen açıklamalar sırasında; “Biz 1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme. Bazı televizyonlarda uzman diye elinde kalemle hesaplamalar yapıyorlar, bu rakamlar onlar açısından maalesef doğru değil. Ellerinde veriler yok. Bütün çalışanların yaşı, günü ve prim sayısı gibi tüm veriler elimizde. O gerçek veriler üzerinde çalışıyoruz. Aralık ayında bunu Meclise intikal ettireceğimizi kamuoyuna açıkladık ve sayın Cumhurbaşkanı’mıza da bu konuda bilgi verdik.” İfadelerine yer verilmişti.

Staj Sigortaları…

Staj ve çıraklık dönemleri sigortalı olan vatandaşların EYT başlangıç durumları sayılacak mı sayılmayacak mı konusu merak edilirken konu ile ilgili olarak gelen açıklama sırasında Bilgin; “Onlar farklı. Onlar EYT kapsamında değil zaten. Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. Çıraklık ve stajyerlik bir sigorta girişi değil. Onlar sağlık sigortasını korumak üzere geliştirilmiş bir sistem.” İfadelerine yer verdi.

EYT ile ilgili olarak bir düzenlemenin çıkacağına dair müjdeli haberleri veren Bilgin; konu ile ilgili olan düzenlemelerin ayrıntılarının da gerekli olan hesaplamaların yapılması ardından tüm kamuoyu ile paylaşılacak olduğu açıklandı.

Tamamlanmaya Az Kaldı…

Yapılan açıklama sırasında; “Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis’e intikal ettiririz.” İfadelerine yer verildi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da konu ile ilgili;  “Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) defterini, bu yasama yılında, bir daha açılmamak üzere en iyi şekilde çözerek kapatacağız. EYT En geç aralık ayının sonunda, en kötü ihtimalle yeni yılın ilk haftası Meclis’ten EYT geçer. Ama biz, Aralık ayının son günlerinde bunu yasalaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bir önceki yazımız olan Bakan Özer’den Öğrenci ve Öğretmen Desteklerinde Dev Müjde! başlıklı makalemizde açıklama, haber ve öğretmen hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.