İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 27 Ekim 2022 85 Görüntüleme

Halkbank’ta Eğer Bunu Yaparsanız 3 Maaş Birden Alabilirsiniz!

Emekli vatandaşlar için çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şartlar belli oldu ve bu şartları yerine getiren herkes SGK kanadından başvurularını yaparak aynı anda 2 ve hatta bazı durumlarda 3 maaş birden almak için hak kazanabilecekler. 3 maaş almaya kadar hakların verilebileceği bilinirken çifte emekli maaşı almak birçok vatandaşın yakından araştırdığı bir konu haline geldi.

SGK kanadından destek almak için emekli vatandaşlar yaşadıkları bu zorlu günlerde detayları araştırmaya devam ediyor. Emekli maaşı son durum ile ilgili birçok şart belli oldu ve vatandaşların yüzlerini güldüren detaylar netlik kazanmaya başladı.

Halkbank emekli promosyon ödemeleri adeta 3 emekli maaşına kadar çıkarken vatandaşlar ödemeler ne kadar olacak, ne zaman verilecek gibi tüm detayları araştırmaya başladı. Kamu bankaları tarafından da emeklilere verilecek promosyon ödemeleri vatandaşların yaşadıkları bu zorlu günlerde oldukça rahat etmeleri için avantajları beraberinde getiriyor.

Halkbank Promosyon Ödemesi…

Halkbank emekli promosyon ödemesi ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Promosyon ödemeleri gündemde en çok yer alan konular arasında yer alırken kamu bankaları da adeta özel bankalar arasında yer alan devasa yarışa dahil oldular.

Promosyon güncellemeleri yapılması için sayılı zaman kala bankalar tarafından ne kadar ödemeler verilecek olduğu da büyük bir merak konusu haline geldi. Geçtiğimiz yıllarda yapılan protokol ardından Kasım 2022 tarihinde yeni bir protokol imzalanacak ve vatandaşlar daha fazla promosyon ödemesi alabilecekler.

Promosyon ödemesi için yapılması beklenen son protokol için ise;

  1. Maaşları 3500 TL olan emekli vatandaşlar için ödenmesi ön görülen emekli promosyon ödemesi 3 bin TL
  2. Maaşları 3500 ila 7500 TL arasında olan emekli vatandaşlar için ödenmesi ön görülen emekli promosyon ödemesi 3500 TL
  3. Maaşları 7500 ila 10 bin TL arasında olan emekli vatandaşlar için ödenmesi ön görülen emekli promosyon ödemesi 4 bin 500
  4. Maaşları en az 10 bin TL olan emekli vatandaşlar için ödenmesi ön görülen emekli promosyon ödemesi 5 bin TL olarak promosyon ödemeleri ön görülüyor.

Bu durum için bankalar tarafından protokol imzalamaları için geri sayım başladı. Geri sayım ardından atılacak imzalar ile vatandaşlar adeta maaşlarının 2 ila 3 katı kadar promosyon ödemesi alarak yaşanan bu zorlu günler içerisinde rahat bir nefes alabilecekler. Gözler 1 Kasım tarihinde yapılacak yeni imzaya çevrildi.

Bir önceki yazımız olan SGK’ya Müracaat Edenler Yaşadı! 3 Emekli Maaşı Birden! başlıklı makalemizde emekli, SGK ve son dakika hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.