İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 25 Aralık 2019 356 Görüntüleme

Meteoroloji’den Kar Alarmı!

Yağmurun bir çok bölgeyi etkisine aldığı bu hafta, yerini bir çok şehirde kara bırakacak. Geçtiğimiz hafta ortasından bu yana Ege, Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleri yoğun yağmur altında. İzmir, Adana, İstanbul gibi büyük şehirlerin bazı bölgelerinde altyapı sorunları sebebiyle sel felaketi yaşanırken, çok sayıda yer su altında kalmış durumda. Yağmurların bir kaç gün daha devam edeceği, bazı bölgelerde ise yağmur yerine kar yağışının etkili olacağı aktarıldı.

Marmara Kar Etkisi Altında Kalacak!
Bu hafta sonundan itibaren Marmara, kar ile buluşacak. Meteoroloji, haftalık yayınladığı programda yeni haritasını sundu. Haritaya göre Marmara’da sıcaklıklar etkili biçimde düşecek. Beraberinde ise kar yağışı gerçekleşecek. Soğuk hava yurdun diğer bölgelerinde de etkisini arttıracak. Kar için tek uyarı alan il İstanbul değil.

Ankara’da Kara Teslim!
Ankara için de aynı uyarı mevcut. Önümüzdeki iki gün yağmura devam edecek olan Ankara, daha sonra hava sıcaklığının düşmesinin etkisiyle birlikte kar yağışlarıyla tanışacak. Bu yıl henüz Ankara’nın merkezinde kar yağmadı. 2 Dereceye kadar düşecek hava sıcaklığı, Ankara’da kar yağmasına sebep olacak.

Bir önceki yazımız olan TOKİ'nin Projesine Talep Yağdı! başlıklı makalemizde Konut, Konut Projesi ve TOKİ hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.