İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 25 Aralık 2019 314 Görüntüleme

Faytonlar İçin Çözüm Aranıyor!

Türkiye’de sık şekilde gündeme gelen ve faytonlar sebebiyle atlara eziyet edildiği, hayvan severler tarafından sıkça vurgu yapılan bir konu. Son olarak geçtiğimiz hafta Büyükada’da gerçekleştirilen katliam, konunun tüm dünya basınına yansımasına sebebiyet vermişti. Çok sayıda at, hastalık sebebiyle itlaf edildi. 81 Atın ölümünden sorumlu olduğu öne sürülen İBB ise şimdi Büyükada’da faytona çözüm arıyor.

Fayton kullanımının sebebi, turistik ve seyirlik yerlerde ziyaretçilerin keyifli bir tur atmasını sağlamak. Fakat faytonlarda kullanılan atların bakımsız kaldığı, aç bırakıldığı ve yük taşıtıldığı gerekçeleri ile serbest bırakılması isteniyor.

Çevre Dostu Araçlar Kullanılacak!
Faytonların yerini küçük, çok hız yapmayan toplu taşıma araçları alacak gibi görünüyor. Edinilen bilgilere göre golf sahalarında sıkça kullanılan küçük araçların biraz daha yüksek kapasiteli versiyonları kullanılacak. İBB’nin çözüm sürecinde öne çıkan araçlar bir çok ülkede benzer amaçlar doğrultusunda kullanılıyor.

Çevre dostu araçlar yakıttan tasarruf sağlıyor ve elektrik ile çalışma özelliğine sahip. Çevrede gürültü kirliliği yapmaması da önemli bir avantajı. 15 Kişi kapasiteli araçlar şimdilik sadece fikir aşamasında. Farklı araçlar ise incelenmeye devam ediyor.

Bir önceki yazımız olan Asgari Ücret Perşembe Günü Açıklanacak! başlıklı makalemizde Asgari Ücret, Maaş ve Zam hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.