İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 24 Ağustos 2022 112 Görüntüleme

Ödül Töreninde Başkan Erdoğan’dan Açıklama: ‘’Hazine ve Maliye Bakanlığı Süratle Bu Adımı Atacaktır!’’

Başkan Recep Tayip Erdoğan Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödül Töreni kapsamında yer aldı ve bu anlarda çarpıcı açıklamalara yer verdi. Bir yandan vergi konularına da değinmeyi ihmal etmeyen Başkan Erdoğan bu anlarda; “Diğer bir konu da vergi noktası, Hazine ve Maliye Bakanımız burada, bu konuyla ilgili olarak hiç gecikmeden süratle adım atıp, bunun çıkışını sağlaması gerekir. Bunun için Meclis’in açılmasını bekleme diye bir durum söz konusu değil.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Recep Tayip Erdoğan yaşanan bu zorlu günlerde katıldığı bir ödül töreni sırasında ülkemiz için yapılabilecek birçok adım hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi. Bu anlarda sözleri öne çıktı.

Başkan Recep Tayip Erdoğan’dan Açıklama…

Başkan Recep Tayip Erdoğan’dan gelen açıklama sırasında; ‘’Bilindiği gibi ülkemiz dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhit listesinde 48 firmasıyla iftihar verici bir yerde bulunuyor. Aynı şekilde dünyanın en büyük 225 uluslararası teknik müşavirler listesinde de 7 firma ile temsil ediliyoruz. Başbakanlığım ve Cumhurbaşkanlığım döneminde bu sayıların nasıl giderek arttığını, firmalarımızın dünyanın dört bir yanındaki çalışmalarına bizzat şahit olarak da takip ettim.

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği alanların başında müteahhitlik sektörünün gelmesine rağmen firmalarımızın ülkemizi başarıyla temsil etmeyi sürdürmelerinden memnuniyet duyuyoruz. Tabi firma sayımızın nisbi yüksekliğine rağmen uluslararası müteahhitlik gelirlerinden aldığımız payın henüz arzu ettiğimiz seviyede olmadığının da altını çizmek istiyorum.’’ Sözleri ile damgasını vurdu.

Dev Yatırımların Habercisi…

Recep Tayip Erdoğan’dan gelen açıklama sırasında bir yandan da; ‘’Ülkemizin potansiyeli, firmalarımızın gücü, insanımızın kabiliyetleri toplamda yılda 420 milyar doları geçen bu büyük pastadan çok daha fazla pay alabilmemize uygundur. Küresel krizin malzeme fiyatlarını artırması ve işçilik maliyetlerini yükseltmesi elbette zorluklara yol açmaktadır. Ancak salgın döneminde gelişmiş ülkelerin alt yapılarının nasıl yetersiz ve eski olduğunun ortaya çıkmasını, önümüzdeki dönemde yapılacak devasa yatırımların habercisi olarak görüyorum. Uluslararası alt yapı yatırımlarında ulaştırma, konut ve enerji başlıklarının ilk sıralarda yer alması ülkemizin bu alanlardaki tecrübesi dikkate alındığında bizim için önemli bir avantajdır. Türkiye son 20 yılda kara yolu, hava yolu ve demir yolu alt yapısını büyük ölçüde yenilemiş. TOKİ projeleri ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehirlerinin çehresini değiştirmiştir. Şehir hastaneleri gibi modellerle sağlık sistemini ana sınıfından üniversiteye her seviyedeki atılımlarıyla eğitim-öğretim sistemini güçlendirmiştir. Barajlar ve diğer yatırımlarla kalkınmasına destek olacak enerji ihtiyacını karşılamıştır. Velhasıl her alanda çok büyük yatırımlar gerçekleştirmiş bir ülkeyiz.’’ İfadeleriyle dikkatleri çekti.

 

 

Bir önceki yazımız olan Kira Yardımına Nasıl Başvurulur? Kira Yardımı Başvurusu Yap e-devlet başlıklı makalemizde kira yardımı, kira yardımı başvuru ve kira yardımı nasıl alınır hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.