İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Spor 27 Aralık 2019 304 Görüntüleme

Beşiktaş Gençlerbirliği’ni Konuk Ediyor!

Süper Lig’de Gençlerbirliği ile zor bir karşılaşma oynayacak olan Beşiktaş, rakibini Ankara’ya puansız göndermenin hesapları içerisinde. Gençlerbirliği ise son haftalarda gösterdiği yüksek direnci bu karşılaşmaya da taşımak istiyor. Son 5 maçın sadece 1 tanesini kaybeden Gençlerbirliği son 5 maçtan 2’sini kaybeden Beşiktaş ile puan yarışında olacak.

Sert Bir Mücadele Olacak!
Sezona çok iyi başlayamayan iki takım, son haftaların formda diyebileceğimiz takımlarından. Her ne kadar son hafta Fenerbahçe’ye karşı kötü futbol ile mağlup olsa da Beşiktaş’ın son 8 haftada 6 maçı kazandığını belirtelim. Bu akşam iki takım karşı karşıya gelerek ilk yarıyı ve 2019’u iyi bir şekilde tamamlamak ıstiyor.

Vodafone Arena’daki maç 20:30’da. Maç, 17. haftanın açılış maçı olarak oynanacak.Her iki takımda da sakat oyuncular olsa da teknik direktörler var olan oyuncularla kadroları hazırlamış durumda. Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe’ye karşı hiç mücadele verilmemesi üzerine oyunculara bu maç öncesi gerçek mücadelelerini göstermeleri yönünde görüşme yaptığı söylendi.

Bir önceki yazımız olan TFF Kayıtların Açıklanmayacağını Söyledi! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.