İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 5 Mayıs 2022 224 Görüntüleme

Burun Estetiği 2022 Fiyatları Ne Kadar? En iyi burun estetiği yapan doktorlar…

İçindekiler

Burun Estetiği 2022 Fiyatları Ne Kadar? En iyi burun estetiği yapan doktorlar günümüzde son derece yaygınlaşan burun estetiği açısından en çok merak edilen konulardan bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Güzel bir görünüme kavuşmanın en önemli adımlarından biri olan hoş bir burun, başarılı hekimlerimiz sayesinde kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Ülkemiz burun estetiği ve diğer estetik işlemler açısından dünya çapında bir bilinirliğe ve saygınlığa sahiptir. Her yıl binlerce insan sırf estetik sebebiyle ülkemize gelmekte ve oldukça başarılı sonuçlarla memnun olarak dönmektedir. Ülkemiz insanları tarafından da büyük bir rağbet gören burun estetiği işleminden istenilen sonucu alabilmek için doktor seçimine dikkat etmek büyük bir öneme sahiptir. Ülkemizin en iyi rinoplasti doktorları arasından bazıları şu şekilde sıralanabilmektedir:

1- Op. Dr. Teoman Doğan

2- Op. Dr. Şerif Yavuz

3- Op. Dr. Güncel Öztürk

4- Dr. Murat Üstündağ

5- Dr. Ali Murat Akkuş

6- Doç. Dr. Mehmet Emre Dinç

7- p. Dr. Ayşe Sezim Şafak

8- Op.Dr. M. Serkan Dinar

9- Doç. Dr. Seçkin Ulusoy

10- Op. Dr. Emre İlhan

1.Op.Dr. Teoman Doğan

Op. Dr. Teoman Doğan Galatasaray Lisesi’ni bitirmesinin ardından Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Uzmanlık sınavını dereceyle tamamlayarak plastik cerrahi ihtisasını da Marmara Üniversitesi’ne gerçekleştirmiştir. Eğitimi devam ederken stajını Berlin’deki Humboldt Hastanesi’nde tamamlamış ve girdiği sınavlarla Amerika’da da kabul edilen tıp diplomasına sahip bir isim haline gelmiştir. 30’dan fazla uluslar arası düzeyde bilimsel makale oluşturarak alanda başka eğitim alan isimlere de bilgisini aktarmıştır.

Özellikle acısız burun estetiği ile bilinen doktor, yüzde ameliyat sonrası morluk ve şişlik gibi problemleri sıfıra indiren bir yöntem kullanmaktadır. Ortalama ücret 15.000-25.000 arasında değişkenlik göstermektedir.

Op. Dr.  Teoman Doğan burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

2.Op. Dr. Şerif Yavuz

Op. Dr. Şerif Yavuz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan ve bundan sonra 2013 senesinde İsviçre’de Zürih Üniversitesi’nde mikrocerrahi eğitimini de başarıyla gerçekleştiren Dr. Şerif Yavuz, ASAPS (Amerikan Estetik Plastik Cerrahi Derneği) üyesi olmasıyla da güven veren bir isim haline gelmiş durumdadır.

İstanbul’da Nişantaşı’nda hizmet vermekte olan Op. Dr. Şerif Yavuz, pek çok farklı estetik işlemin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Hasta memnuniyetini son derece önemseyen doktor, isteklere uygun bir şekilde ameliyatı gerçekleştirmekte ve ilgili bilgilendirmeleri yapmaktadır. Ortalama ücreti 12.000 ile 22.000 arasında değişmektedir.

Op. Dr.  Şerif Yavuz burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

3. Op. Dr. Güncel Öztürk

Op. Dr. Güncel Öztürk İstanbul’da kendi özel kliniğinde kozmetik ve estetik işlemlerini gerçekleştirmektedir. 2003 senesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlamış olan ve ardından da Plasitik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitiminden sonra uzmanlık sahibi olmuştur. Belçika ve Fransa’da Avrupa Plastik Cerrahi Akreditasyonu da almış bir isim olarak başarısını kanıtlamıştır.

Kendi özel kliniğinde her gün pek çok hastanın hayalindeki görüntüye ulaşmasını sağlayan Op. Dr. Güncel Öztürk İstanbul’un en çok bilinen estetik, plastik ve rekonstrüktif doktorları arasında yer almaktadır. Ortalama rinoplasti ücreti 13.000 ile 24.000 arasında değişmektedir.

Op. Dr.  Güncel Öztürk burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

4. Dr. Murat Üstündağ

Dr. Murat Üstündağ Ankara’da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 2000 senesinde başarıyla tamamlamıştır. Aynı zamanda Trakya Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlaması ile birlikte alanında hizmet vermeye başlamıştır. Türk Tabipler Birliği, İstanbul Tabip Odası, Avrupa Yüz Estetik Cerrahisi Derneği, Balkan Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi derneklerine üye olan bir isimdir.

İstanbul’da hizmet vermekte olan Murat Üstündağ hem yabancı hem de yerli hastaları ile özenle ilgilenmektedir. Başarılı sonuçlar alınması için hasta isteklerine özen gösteren Üstündağ’ın ortalama burun estetiği ücreti 10.000 ile 18.000 arasındadır.

 Dr.  Murat Üstündağ burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

5. Dr. Ali Murat Akkuş

Dr. Ali Murat Akkuş Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlamıştır. TUS sınavından da başarılı sonuç alan Akkuş, İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını tamamlamıştır. Amerika’nın ünlü doktorları olan Dr. Bahmen Guyuron ve Dr. Mc Carthy’den de eğitimler alarak kendisini alanında oldukça uzmanlaştırmıştır. Pek çok bilimsel aktivite ve kongreye katılmış ve katılmaya da devam etmektedir.

Murat Akkuş en iyi burun estetiği doktoru arasında yer almasının en önemli nedenlerinden biri hastaların ameliyat sonrası görüntülerini net bir şekilde gösterebileceği bir tasarım sunmasıdır. Buna bağlı olarak hastaların gönül rahatlığıyla ameliyata girebilmesi sağlanmaktadır. Ortalama fiyatları ise 15.000 ile 24.000 TL arasında değişmektedir.

Dr. Ali Murat Akkuş burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

6.Doç. Dr. Mehmet Emre Dinç

Doç. Dr. Mehmet Emre Dinç Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni başarıyla tamamlayan ve ardından yurt içinde ve yurt dışında pek çok bilimsel kurs ve toplantıya katılarak kendisini geliştirmiş bir doktordur. Mehmet Emre Dinç birçok rinoplasti makalesi yazmış ve bu yazıları hem ulusal hem de uluslar arası dergilerde yayınlanmıştır.

Uzun yıllardan beri rinoplasti çalışmalarını sürdüren Dinç, İstanbul’un en çok tercih edilen burun estetik cerrahlarından biri olarak bilinmektedir. Şişli’deki özel kliniğinde hizmet veren doktor güler yüzlü olmasıyla bilinmektedir. Ortalama rinoplasti ücreti 10.000 ile 20.000 arasındadır.

Doç. Dr. Mehmet Emre Dinç  burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

7.Op. Dr. Ayşe Sezim Şafak

Op. Dr. Ayşe Sezim Şafak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden İngilizce dilinde mezun olmuş ve bu lisans eğitiminin ardından İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde KBB kliniğinde uzmanlığını almış bir doktordur. Hem Avrupa hem de Türkiye Kulak Burun Boğaz Hastalıkları için yeterlilik belgesi bulunan doktor pek çok estetik alanında hizmet vermektedir.

Hem yerli hem de yabancı pek çok bilimsel kurs ve toplantıya katılmış olan Ayşe Sezim Şafak, birçok bilinen derneğin de üyesi olması ile birlikte güven veren isimlerden biri haline gelmiştir. İstanbul’da hizmet vermekte olan doktorun ortalama rinoplasti tedavisi ücreti 9000 ile 17.000 TL civarındadır.

Op. Dr.  Ayşe Sezim Şafak burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

8.Op. Dr. M. Serkan Dinar

Op. Dr. M. Serkan Dinar Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlamasının ardından Plastik Cerrahi alanında eğitimine devam etmiştir. Kariyeri süresince pek çok özel hastane ve klinikte de çalışmış bir isim olarak alanında geniş bir tecrübesi bulunmaktadır. Özel Acıbadem Fulya Hastanesi’nde hizmet vermekte olan Serkan Dinar kozmetik ve estetik dalında 15 seneyi aşkın bir deneyime sahiptir.

İstanbul’un en sık tercih edilen estetik cerrahlarından biri olan Serkan Dinar, hasta memnuniyetine büyük bir özen göstermektedir. Rinoplasti tedavilerinde ortalama olarak 14.000 ile 22.000 TL arasında ücret alındığı bilinmektedir.

Op. Dr.  M. Serkan Dindar burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

9.Doç. Dr. Seçkin Ulusoy

Doç. Dr. Seçkin Ulusoy, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Bunun ardından Avrupa’da Uniclinic Köln, Clinique Causse gibi önemli kliniklerde deneyim elde ederek çalışmalarını sürdürmüştür. 2016 senesinde doçent olarak akademik kariyerini başarıyla tamamlamış olan bir isim haline gelmiştir. Avrupa Yüz Plasik Cerrahi Akademisi, Türk Yüz Plastik Cerrahi Derneği gibi pek çok derneğin de üyesi olmuştur.

İstanbul’da rinoplasti alanında adından söz ettiren bir isim haline gelmiş olan Seçkin Ulusoy, Şişli’de özel kliniğinde ameliyatlarını sürdürmektedir. Ortalama rinoplasti ücretleri 10.00 ile 20.000 arasındadır.

Doç. Dr. Seçkin Ulusoy Şerif Yavuz burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

10.Op. Dr. Emre İlhan

Op. Dr. Emre İlhan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Eğitimini tamamlamasının ardından Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi eğitimini de başarıyla gerçekleştirmiştir. Türk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Avrupa Yüz Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Tabibler Birliği olmak üzere pek çok derneğe üyeliği bulunmaktadır.

14 seneden beri yanlıca burun estetiğine odaklanarak çalışmalarını sürdüren Emre İlhan, günümüzde ünlülerin burun estetik doktoru olarak nam salmıştır. Başarılı çalışmaları hem ülke hem de dünya çapında ün elde etmesini sağlamıştır. Ortalama rinoplasti ücreti 18.000 ile 32.000 arasında değişmektedir.

Op. Dr.  Emre İlhan burun ameliyatı  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir.  Burun ameliyatı fiyatları ortalama 12.000 ile 25.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Burun Estetiği Ameliyatı (Rinoplasti) Nedir?

Burun Estetiği Ameliyatı (Rinoplasti) Nedir? Noktasında bu işlemi gerçekleştirmek isteyen ya da yalnızca işlemin nasıl olduğunu merak eden kişiler tarafından bilinmesi gereken bir konuya işaret edilmektedir. Burun, yüzün orta kısmında yer alan ve yüz görünümünü son derece etkileyen bölgelerden bir tanesidir. Farklı nedenlerden ötürü bu görüntüyü değiştirmek istenebilmektedir. Özellikle burnun tekrar şekillendirilmesini sağlayan bir operasyon olarak bilinmektedir. Bununla beraber burunla beraber sağlık açısından da birtakım düzeltmeler yapılmaktadır. Nefes alma problemleri başta olmak üzere pek çok sorunun burun estetiği ile ortadan kaldırıldığı bilinmektedir.

Genel itibariyle tümsek ve çengel burun, eğri burun gibi sorunların düzeltilmesi adında burunda değişiklikler yapılması söz konusu olmaktadır. Böylece burundan daha iyi nefes almasının sağlanmasının yanı sıra hoş bir görüntü elde edilebilmesi de mümkün hale gelmektedir. Burun estetiği günümüzde son derece yaygınlaşmaktadır. Özellikle ülkemiz burun estetiği açısından dünya çapında başarısı kanıtlanmış yerlerden olduğundan bu ameliyatların çok daha rahat geçtiğini belirtmek gerekmektedir. Kendini geliştirmiş olan doktorlar, ileri teknoloji ve uygun fiyatlar açısından İstanbul burun estetiği avantajlı bir seçenek olarak öne çıkmaktadır. Kolaylıkla burnun düzeltilebilmesi ve hızla iyileşen bir görüntüye kavuşulması mümkün hale gelmektedir. Hasta memnuniyetinin oldukça yüksek olduğu doktorlar, başarılı hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Burun Estetiği (Rinoplasti) Hakkında Bilinmesi Gerekenler noktasında rinoplasti ameliyatının önemli bir burun şekli değiştirme işlemi olduğunu akılda tutmak gerekmektedir. Yüzün önemli bir bölgesi değiştirileceğinden doktor seçiminin dikkatle yapılması büyük bir önem taşımaktadır. Yalnızca burnun şeklini değiştirmek değil burnu yüze yakışacak hale getirmek bu aşamada en kritik noktadır. Dolayısıyla bilgili, tecrübeli ve güven veren doktorlardan hizmet almak önem kazanmaktadır.

Görünüm ile birlikte fonksiyonel olabilmesi de burun estetiklerinde oldukça önemlidir. Mevcut olan nefes problemlerini çözebilmek, iyi nefes almayı kolaylaştırmak gerekmektedir. Bunun için hem yüze orantılı bir görüntü yaratmak hem de sağlık sorunlarını ortadan kaldıracak bir yöntem denemek gerekmektedir. Bununla beraber herkesin aklında bir burun görüntüsü olabilmektedir. Hastaların bu aşamada dikkat etmesi gereken başkasında güzel duran bir burun değil, kendisinde güzel duracak bir burnu seçebilmektir. Aksi takdirde belli bir görüntüde ısrar etmek kişiye yakışmayan bir burun görüntüsü elde etmeye sebep olabilmektedir. En iyi rinoplasti doktorları arasından seçim yaptıktan sonra doktora güvenmek ve istekleri kişinin kendisine yakışacak şekilde belirtmesine dikkat etmek büyük bir önem kazanmaktadır.

Rinoplasti Ameliyatı Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Rinoplasti Ameliyatı Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler ameliyatın başarılı bir şekilde geçmesi için büyük bir rol oynamaktadır. Doktor tarafından belirtilen tüm hususlara dikkat etmek ameliyat sürecinin oldukça rahat geçmesine sebep olacaktır. Hastaların aklından çıkarmaması gereken şey, kısa süre dikkat edilen belli hususlar ile ömür boyu güzel bir burna sahip olunacağıdır. Bu nedenle ameliyat öncesi ve sonrasında dikkatli, özenli ve sabırlı olmak oldukça önemlidir.

Ameliyat öncesinde ağrı kesici ya da aspirin gibi kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durulması tedavi sürecinin sorunsuz ve hızlı olabilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda ameliyat sonrasında da ağrı kesici kullanılabilmektedir. Ameliyat sonrasında ağrı kesiciden tam bir verim alabilmek için öncesinde ağrı kesici kullanımı bırakılmalıdır. Böylece vücut bu ilaca alışmamış olduğundan daha etkili bir sonuç alınabilmektedir. Grip gibi özellikle burun akıntısı olan rahatsızlıkların olması durumunda doğrudan doktor ile iletişime geçmek de önemlidir. Bu durumda ameliyatın ertelenmesi gerekmektedir. E vitamini gibi ilaç değil ama destekleyici takviyelerden de kaçınılmalıdır. Bunlar gerekirse ameliyat sonrasında kullanılmalıdır. Ameliyat sonrasında morluk ve ödem olmaması için özellikle hipertansiyon ve şeker hastalarının dikkatli olması, değerlerini düşürmesi önem kazanmaktadır. Sigara ve alkol gibi zararlı alışkanlıklar da ameliyattan tam verim alabilmek için birkaç hafta öncesinden tamamen bırakılmalıdır.

Burun Estetiği Ameliyatı Ve İyileşme Ne Kadar Sürmektedir?

Burun Estetiği Ameliyatı Ve İyileşme Ne Kadar Sürmektedir? Noktasında herkesin son derece merak ettiği bir konuya değinmek gerekmektedir. Burun estetiği ameliyatından tam sonucu alabilmek için 1 sene beklemek gerekmektedir. Bu elbette 1 sene boyunca burnun düzelmemesi anlamına gelmemektedir. 1 senenin sonunda artık tüm şişliğin inmesi ve burnun esas görüntüsüne kavuşması mümkün olmaktadır. Bundan öncesinde de burnun tam olarak oturabildiği de görülmektedir. Özellikle ameliyattan birkaç ay sonra istenilen görüntü oluşmuş olmakta sadece hafif şişlikler kalmaktadır. Ameliyatın hızla etkisinin görülebilmesi ve herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Ameliyat yaklaşık olarak hastanın durumuna göre 2 ile 7 saat arasında değişkenlik gösterebilmektedir. Genel anestezi ile gerçekleştirilen ameliyatta hasta herhangi bir acı hissetmemektedir. Tamamen bir uyuşma söz konusu olmakta ve ameliyat boyunca hastanın kendisini uyuyor olarak hissetmesi sağlanmaktadır. 1 gün hastanede kalmanın ardından ve 2 haftalık izin süresinden sonra kişinin kendi yaşam rutinine dönmesi mümkün hale gelmektedir. Birtakım aktiviteler için ise uzak durulması ve dikkatli olunması gereken bir süre aralığı söz konusudur. Rinoplasti sonrası egzersiz 6 hafta sonunda gerçekleştirilebilirken cinsel aktivite 4 hafta sonra önerilmektedir. Yüz yıkama ise ilk gün hiçbir şekilde olmamalı ve ikinci gün ise burun kuru kalacak şekilde gerçekleştirilmelidir. Burun ameliyatı olan kişiler 4-5 hafta boyunca sırt üstü uyumalıdır. Böylece burnun başka yöne kayması ya da burnun oturmasında gecikmeler gibi durumlarla karşılaşılmaz. Burnun tam olarak iyileşme süresi 6 ile 8 hafta arasındadır.

Burun Estetik Ameliyatı (Rinoplasti) Sonrası Ağrı Olur mu?

Burun Estetik Ameliyatı (Rinoplasti) Sonrası Ağrı Olur mu? Noktasında ameliyat sürecinin en çok merak edilen konularından birine değinmek gerekmektedir. Pek çok doktor gelişmiş yöntemler kullanarak ameliyat sonrası ağrıyı sıfıra ya da minimuma indirmektedir. Ciddi bir ağrı söz konusu olmasa da biraz yanma ve baskı hissinden bahsedilebilmektedir. Bu gibi durumlar için doktorlar belli ağrı kesicileri önermektedir. Bu ağrı kesiciler sayesinde söz konusu ağrıların da kolayca ortadan kaldırılabilmesi olanaklı hale gelmektedir.

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var Mıdır?

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var Mıdır? Denildiğinde bir yaş sınırının bulunduğunu belirtmek gerekmektedir. Kadınların gelişimi daha erken ve hızlı olduğundan 17 yaşından itibaren rinoplasti yapılabiliyorken erkeklerde ise 18 yaşından itibaren burun estetiği yapılabilmektedir. Bu yaşta olan kişilere rahatlıkla burun estetiği işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda bazı nefes alma sorunlarında daha erken işlem yapılması da söz konusu olabilmektedir.

Web sitesindeki bilgiler tanı, teşhis ve ya tedavi yerine geçmez. Sitedeki her bilgiyi ya da sağlık sorunlarını mutlaka doktora danışmalısınız. Site içeriği kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez.

Talep ve değerlendirmeleri [email protected]  adresine mail olarak atabilirsiniz

Bir önceki yazımız olan Implant fiyatları 2022 yılında ne kadar? En iyi implant Yapan Diş Hekimleri? Nasıl Uygulanır başlıklı makalemizde Implant fiyatları, Implant yapan doktorlar ve ımplant hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.