İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Uncategorized @tr 19 Nisan 2022 190 Görüntüleme

Fransız İp Askısı Nasıl Yapılır? Güncel Fiyatlar. En iyi Fransız İp Askısı Yapan Doktorlar

İçindekiler

Fransız İp Askısı Nasıl Yapılır? Güncel fiyatlar. En iyi Fransız ip askısı yapan doktorlar konusu, özellikle yüz estetiği yaptırmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konulardan birisi olmaktadır. İple yüz germe olarak da adlandırılan Fransız ip askı uygulaması ile cerrahi bir müdahale olmadan yüz germe işlemi ameliyatsız bir şekilde yapılabilmektedir. Fransız ip askı uygulaması ile yüz germe işlemleri kısa sürede olabilmektedir.

Fransız İp Askı Nedir?

Fransız ip askı uygulaması ciltte sarkma, gevşeme ve kırışıklıkların giderilmesi için yapılan bir estetik yöntem olmaktadır. Fransız ip askı uygulaması ameliyatsız olarak yapılan bir yüz germe işlemi olup, bu ip askı yönteminde insan vücudunun biyolojik yapısına uygun olan özel ipler kullanılmaktadır. Bu medikal ipler yardımı ile yüz germe işlemlerinin tümü yapılmaktadır.

Fransız ip askı uygulaması ile yüz istenilen şekillerde gerilebilmektedir. Bu sayede ciltte oluşan bütün sarkmalar ve kırışıklıklar tedavi edilmektedir. Fransız ip askı uygulamasında kullanılan medikal özel ipler insan vücuduna uyumlu olup, bu medikal ipler Fransa’da geliştirilmiştir. Bu iplerin iç kısımları polyester, dışları ise silikondur. Çok esnek olan bu ipler sayesinde, her cilt tipinde germe işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir.

Fransız İp Askı Uygulama Alanları Nelerdir?

Günümüzde ameliyatsız bir şekilde yüz gerdirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği yöntemlerden birisi de, Fransız ip askı uygulaması olup, bu sayede ciltte oluşan sarkmalar, gevşemeler ve kırışıklıklar kolaylıkla yok edilebilmektedir. Fransız ip askı uygulaması aynı zamanda vücudun diğer sorunlu olan bölgelerine de uygulanabilmektedir. Bu bağlamda Fransız ip askı uygulama alanları ise şu şekilde sıralanmaktadır;

Göz çevresi

Elmacık kemikleri

Alın çizgileri

Boyun bölgesi

Kaş bölgesi

Kaz ayakları

Yanaklar

Çene altı

Kalça bölgesi

Karın bölgesi

Göğüs bölgesi

Kollar ve bacaklar

Fransız İp Askı Uygulaması Nasıl Yapılmaktadır?

Fransız ip askı uygulaması yapılmadan önce ilk olarak uygulama yapılacak olan bölge temizlenmektedir. Cilt temizlendikten sonra uygulama yapılacak olan bölgelere lokal anestezi kremi sürülmektedir. Fransız ip askı uygulamasında kullanılan iplerin tutunma yerleri ise uygulamanın tatbik edileceği bölgelere göre farklılık göstermektedir.

En çok yapılan yüz bölgesi Fransız ip askı uygulamasında ise iplerin tutunma yerleri kulak üstü bölgesi olmaktadır. Kulak üstü bölgesinden başlayarak ipler yerleştirilmekte ve yüz germe işlemi tamamlanmaktadır. Fransız ip askı uygulaması süresi ise genel olarak en fazla 1 saat olmaktadır.

Fransız ip askı uygulamasının dayanma süresi ise yaptıran kişilerin bünyelerine de bağlı olarak 5 yıl ile 10 yıl arasında olmaktadır. Fransız ip askı uygulaması sonrasında işlem yapılan bölgelerde hiç bir iz kalmamaktadır. Fransız ip askı uygulaması ile cerrahi bir kesik olmadan bütün işlemler tamamlanmaktadır. Fransız ip askısı yöntemi ile yüzün doğal ifadesi hiç bir şekilde bozulmamakta ve yüz mimikleri değişmemektedir.

Fransız İp Askı Uygulamasını En İyi Yapan Doktorlar Ve Fiyatları Nelerdir?

Fransız İp askı uygulaması lokal anestezi ile yapılan bir işlem olup, iplerin yerleştirilmesi gerdirilmesi sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissedilmemektedir. Fransız ip askı uygulamasından sonra dikiş atma gibi benzeri işlemler yapılmamaktadır.

Fransız ip askı uygulamasından sonra hemen eve gidilebilmekte ve gündelik yaşama devam edilebilmektedir. Bu nedenle pek çok kişi yüz gerdirme işlemi için Fransız ip askı yöntemini tercih etmektedir. En iyi Fransız ip askı yapan doktorlar ve fiyatları ise şu şeklide sıralanmaktadır;

1- Prof. Dr. Erdem Tezel

2- Dr. Hülya Sağlam

3- Dr. Tonguç İşken

4- Dr. Fatih Somuncu

5- Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu

6- Prof. Dr. Ali Gürlek

7- Dr. Uğur Horoz

8- Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

9- Dr. Ayaz Aslan

10-Dr. Gül Yıldırım

Prof. Dr. Erdem Tezel

Prof. Dr. Erdem Tezel, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1996 yılında ise İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi alanında uzmanlığını almıştır. Fransız ip askı uygulaması konusunda ve medikal estetik alanında en iyi doktorlardan birisi olan Prof. Dr. Erdem Tezel, günümüzde kendisine ait olan klinikte hastalarını kabul etmektedir. Prof. Dr. Erdem Tezel Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise uygulanacak olan bölgelere göre belirlenmekte olup, genel olarak bu fiyatlar 5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.

Prof. Dr. Erdem Tezel Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Hülya Sağlam

Dr. Hülya Sağlam, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında ise uzmanlık eğitimini almıştır. Dr. Hülya Sağlam günümüzde İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde çalışmaktadır. Dr. Hülya Sağlam Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise doktor tarafından yapılan muayene sonuçlarına göre belirlenmektedir. Genel olarak Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise 6.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.

 Dr. Hülya Sağlam Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Tonguç İşken

En iyi Fransız ip askısı uygulaması uzmanlarından birisi olan Dr. Tonguç İşken, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ünlü doktor uzmanlık eğitimini ise 1999 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi bölümünde tamamlamıştır. Günümüzde ise İstanbul Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde çalışmalarına devam etmektedir. Dr. Tonguç İşken Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise hastalara uygulanacak olan işlemlere göre 8.000 TL ile 12.000 TL arasında olmaktadır.

Dr. Tonguç İşken Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Fatih Somuncu

Dr. Fatih Somuncu, Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu olmuştur. Ünlü doktor uzmanlık eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yapmıştır. Fransız ip askı uygulaması konusunda, en iyi uzman doktorlardan birisi de, Dr. Fatih Somuncu’dur. Günümüzde ise Dr. Fatih Somuncu, kendisine ait olan kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir. Dr. Fatih Somuncu Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise 8.000 TL ile 12.500 arasında olmaktadır.

 Dr. Fatih Somuncu Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu

Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu, Gata Tıp Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini de yine Gata Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi bölümünde almıştır. En tanınan Fransız ip askı uygulaması uzmanlarından birisi olan Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu, günümüzde İstanbul Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde hastalarını kabul etmektedir. Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise genel olarak 6.000 TL ile 10.000 arasında değişmektedir.

Prof. Dr. Ercan Karacaoğlu Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Prof. Dr. Ali Gürlek

Prof. Dr. Ali Gürlek, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı olarak çalışmakta olup, 1983 yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden başarılı ile mezun olmuştur. Prof. Dr. Ali Gürlek, Fransız ip askı uygulaması ve diğer medikal tedaviler alanlarında hizmet vermektedir. 2009 yılında kendisine ait olan kliniği açan Prof. Dr. Ali Gürlek günümüzde de kendi kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir. Prof. Dr. Ali Gürlek Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise genel olarak 8.000 TL ile 12.000 TL arasında olmaktadır.

Prof. Dr. Ali Gürlek Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Uğur Horoz

Dr. Uğur Horoz, 2010 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini ise Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi bölümünde tamamlanmıştır. En iyi Fransız ip askı uygulaması doktorlarından birisi olan Dr. Uğur Horoz, günümüzde kendi kliniğinde hastalarını kabul etmektedir. Dr. Uğur Horoz Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise 6.000 TL ile 10.000 TL arasında olmaktadır.

Dr. Uğur Horoz Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Filiz Altıoğlu Çığ

Dr. Filiz Altıoğlu Çığ, 1997 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlığını ise 2004 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. Dermatoloji ve medikal estetik konusunda uzman olan doktor pek çok farklı hastane ve klinikte çalıştıktan sonra kendi kliğini açmıştır. Fransız ip askı uygulamasında en çok tercih edilen doktorlardan birisi olan Dr. Filiz Altıoğlu Fransız ip askı uygulaması fiyatları ise 7.000 TL ile 11.000 TL arasında olmaktadır.

Dr. Filiz Altıoğlu Çığ Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Ayaz Aslan

Dr. Ayaz Aslan, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2004 yılında ise yine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Dr. Ayaz Aslan Fransız ip askı uygulamasını kendisine ait olan klinikte yapmaktadır. Dr. Ayaz Aslan Fransız ip askısı fiyatları ise 8.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir.

Dr. Ayaz Aslan Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Gül Yıldırım

Dr. Gül Yıldırım Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1989 yılında mezun olmuştur. Amerika Birleşik Devletleri’nde bazı hastanelerde çalışmıştır. Amerika’dan döndükten sonra ise Göztepe SSK Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Günümüzde ise Dr. Gül Yıldırım kendi açtığı kliniğinde hastalarını kabul etmeye devam etmektedir. Dr. Gül Yıldırım Fransız ip askısı fiyatları ise 6.000 TL ile 10.000 TL arasında olmaktadır.

 Dr. Gül Yıldırım Fransız ip askısı işlem  fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama Fransız ip askısı işlem fiyatları 8000 TL’den başlamaktadır. Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Web sitesindeki bilgiler tanı, teşhis ve ya tedavi yerine geçmez. Sitedeki her bilgiyi ya da sağlık sorunlarını mutlaka doktora danışmalısınız. Site içeriği kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez.

Talep ve değerlendirmeleri [email protected]  adresine mail olarak atabilirsiniz

Bir önceki yazımız olan Hydrafacial Yapan Merkezler, Nasıl Yapılır Detaylı Anlatım Güncel Fiyatlar başlıklı makalemizde Hydrafacial, Hydrafacial fiyatı ve Hydrafacial işlem süresi hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.