İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Ekonomi 2 Ekim 2022 101 Görüntüleme

SGK Kamu Personel Alımlarında Son Dakika Açıklaması! KPSS’den 60 Alan…

Sosyal güvenlik kurumu olarak da bilinen SGK aracılığı ile yayınlanan ilana bakılacak olduğu zaman farklı kadrolar da olmak üzere tam 341 adet personel alımları meydana gelecek.

Sosyal güvenlik kurumları taşra teşkilatı içerisinde istihdam etmesi için KPSS B grubu puan türü de ön plana alınarak birçok alanda alımlar yapılacağına dair müjdeli haberler verildi. İş başvuru şartlarının yanı sıra kadrolardan nasıl başvuru yapılacak olduğu dair detaylar belli oldu.

Kimler Nerelerden Alınacak?

SGK personel alımları hangi kontenjan ile ne kadar alınacak detaylar netlik kazandı. Bunlar;

  1. 171 Destek Personeli(2 Sekreter, 4 Dağıtıcı, 118 Temizlik Personeli, 19 Şoför, 15 Aşçı, 7 Aşçı Yardımcısı, 4 Basit Bakım personeli, 2 Bulaşıkçı)
  2. 102 Büro Personeli,
  3. 59 Koruma Güvenlik Görevlisi,
  4. 9 Teknisyen(8 Elektrik ve Elektronik, 1 Makine) olacağı netlik kazandı.

Genel Şartları Belli Oldu…

SGK personel alım şartları genel olarak incelenecek olduğu zaman bunlar;

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (B) bendi ile aynı Kanunun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 1*, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerindeki ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esasların Ek-1’inci maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alanlar (dul ve yetim aylığı hariç) ile 65 yaşını doldurmuş olanlar göreve başlatılmayacaktır.
  • Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak,
  • Başvurma genel ve özel şartlarına ve yerleştirildiği pozisyonun niteliklerine sahip olmayan,

Olarak da netlik kazandı.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

SGK personel alım başvuruları nasıl yapılır kısmında 30 Eylül ila 7 Ekim tarihleri arasında edevlet üzerinden anlık olarak  başvurular da yerine getirilecek.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Promosyon Ödemelerinde Son Nokta! Son Gün Kuyruğunda İzdiham… başlıklı makalemizde haber, promosyon ödemesi ve son dakika hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.