İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Sağlık, Uncategorized @tr 6 Ocak 2022 267 Görüntüleme

En İyi Boyun Germe Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

İçindekiler

En iyi boyun germe doktorları ve fiyatları, Boyun germe nedir? boyun bölgesinde yer alan estetik problemlerin çözülmesinde kullanılan cerrahi bir uygulamadır. Bu durumların nedeni farklılık gösterebilse de genellikle yapısal, anotomik nedenlerden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle cerrahi işlem ile düzeltilmesi gerekir. En iyi boyun germe doktorları ve fiyatları

Boyun bölgesinde yer alan deri oldukça ince olup, altında ince bir deri altı yağ doku katmanı vardır. Burası bazı durumlarda çene altında kalınlaşabilmektedir. Yüz yaşlanmasının ilerleyen dönemlerinde, yüzün iki yanındaki yumuşak dokular sarkarak birikmektedir. Yanaklar yukarı doğru kaldırıldığında bunlar gözlemlenebilir. En iyi boyun germe doktorları ve fiyatları

Bu durum kişileri daha yaşlı, yorgun göstermektedir. Dolayısıyla yüz gençleştirme için temel yapıtaşları arasında bulunmaktadır. Eğer daha iyi sonuç almak istiyorsanız, alanında en iyi olanlarına gitmeniz gerekmektedir. En iyi boyun germe doktorları ve fiyatları  Bunlardan bazıları şu şekildedir;

En İyi Boyun Germe Doktorları

1- Mete Aksu

2- Ömer Sağır

3- Derya Bingöl

4- Çağrı Sade

5- Hasan Şahin

6- Y. İlker Manavbaşı

7- Engin Er

8- Dr. Gürhan Özcan

9- Serpil Uçar Ermiş

10- Arda Katırcıoğlu

Alanında başarılı olan bunlar haricinde de estetik doktorları bulunmaktadır. Hepsi uzun yıllardan beri hizmet veren, tecrübeli doktorlardır.

Dr. Mete Aksu

Rekonstrüktif Kozmetik Cerrahi ile 14+ yıllık bir tecrübesi olan Dr. Mete Aksu tıp üzerine eğitimini Gülhane Askeri Tıp Akademisinde almıştır. TCG Anıttepe ve TCG Turgut Reis firkateynlerinde görev almıştır.

Ardından Ankara Gata Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde kariyer hayatına devam etmiştir. Özel ilgi olarak rinoplasti yüz gençleştirme ameliyatı, kulak ameliyatı, çene ameliyatı, burun ameliyatı, yüz ve boyun ameliyatı görülmektedir. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Mete Aksu boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Ömer Sağır

En iyi boyun germe doktorları arasında bulunan Dr. Ömer Sağır 19 yıllık bir deneyim ile hizmet vermektedir. Dicle Üniversitesinden mezun olması ardından, Acıbadem Tıp Fakültesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlık programını tamamlamıştır.

Doktorun uzmanlık alanları arasında yağ alma, meme küçültme ve büyütme, karın germe, yağ alma, dudak dolgusu ve daha birçok alan yer almaktadır. Bunların yanı sıra boyun germe ile ilgili tedavileri de bulunmaktadır. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Ömer Sağır boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Derya Bingöl

En iyi boyun germe doktorları arasında Dr. Derya Bingöl 14 yıllık bir tecrübeye sahiptir. İstanbul Cerrahi Hastanesi, Şişli ve Acıbadem Hastaneleri Grubu’nda deneyimi bulunmaktadır. Özel alana yaptığı katkılardan dolayı ödül alan doktor yüz ve boyun ameliyatı, meme büyütme, ağız ve dudak ameliyatı, yüz gençleştirme, burun ameliyatı gibi konularda da hizmet vermektedir.

Ayrıca yanak ve derin çizgi ameliyatı, kulak ameliyatı, çene ameliyatı, saç ekimi, cilt tedavileri gibi hizmetleri de yer almaktadır. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Derya Bingöl boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Çağrı Sade

En iyi boyun germe doktorları arasında olan Dr. Çağrı Sade 25 yıllık bir tecrübeye sahiptir. 1994 senesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Uzmanlığını ise Şişli Eftal Hastanesi, rekonstrükrif ve plastik cerrahi alanlarında bitirmiştir. Bunun yanı sıra New York merkezli olan Dr. Sherrel J. Aston gözetiminde stajyerlik de gerçekleştirmiştir.

Dr. Çağrı Sade 1000’e yakın başarılı ameliyat yapmış olup boyun germe, meme küçültme ve büyütme, karın germe, kulak ameliyatı, burun estetiği, göz kapağı düzeltme gibi alanlarda uzmanlığa sahiptir. Aynı zamanda yüz ameliyatı, dudak büyütme, cilt gençleştirme, göğüs estetiği, saç ekimi gibi alanlarda da hizmet vermektedir. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Çağrı Sade boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Hasan Şahin

En iyi boyun germe doktorları arasında Dr. Hasan Şahin Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi yapmakta olup, İstanbul Hisar Kıtalararası Hastanesindedir. Büyük bir tecrübeye sahip olan doktor lisans eğitimini GATA Tıp Fakültesinde yapmıştır. Ardından da 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını gerçekleştirmiştir. 1.2000 üzeri estetik ameliyatı bulunmaktadır.

Konusu üzerine geniş bir bilgiye sahip olan doktor rinoplasti, medikal estetik tedaviler, el cerrahisi, vücut şekillendirme, kraniofasiyal cerrahi, el cerrahisi, mikrocerrahi, karın germe ve meme estetiği üzerine hizmet vermektedir. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Hasan Şahin boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Y. İlker Manavbaşı

En iyi boyun germe doktorları arasında olan Dr. Y. İlker Manavbaşı 19 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Ünlü bir plastik ve rekonstrüktif cerrah olup cilt bakımı, el cerrahisi, vücut şekillendirme, yüz estetiği, yağ aşılama, cilt bakımı, liposuction, kimyasal peeling gibi konularda hizmet sunmaktadır.

İstanbul Estetik Merkezi Şişli’de bulunan doktor birçok dergide yayın yapmış, konferanslarda araştırma makaleleri sunmuştur. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Y. İlker Manavbaşı boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Engin Er

En iyi boyun germe doktorları arasında bulunan Dr. Engin Er 27 yıllık bir estetik ve plastik cerrahi tecrübesine sahiptir. Lazer, glikolik soyma, damar iderme, dövme silme, kimyasal soyma, kolajen, gibi konularda uzmandır.

Aynı zamanda liposuction, yüz ve göz gençleştirme cerrahisi, rinoplasti ve saç ekimi üzerine de hizmetleri bulunmaktadır. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Engin Er boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Prof. Dr. Gürhan Özcan

En iyi boyun germe doktorları arasında olan Prof. Dr. Gürhan Özcan 35 yıllık bir deneyime sahiptir. Meme kaldırma, küçültme ve büyütme, rinoplasti, liposuction, kulak cerrahisi gibi alanlarda uzmandır. Aynı zamanda kapalı rinoplasti, revizyon rinoplasti, boyun germe gibi konularda da hizmet vermektedir.

Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik Cerrahi anabilim dalını kurarak başkanlık yapmıştır. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Prof. Dr. Gürhan Özcan boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Op. Serpil Uçar Ermiş

En iyi boyun germe doktorları arasında bulunan Op. Serpil Uçar Ermiş, alanında 18 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Mezoterapi, yüz estetiği ve rinoplasti alanına ilgi duymaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olması ardından, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını yapmıştır.

İş deneyimi bakımından Özel Yıldız Akademi Hastanesi, Özel Bilge Hastanesi, Acıbadem Levent Tıp Merkezi, Antalya Medicalpark Hastanesi ve Keşan Devlet Hastanesi görülmektedir. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Op. Serpil Uçar Ermiş  boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Arda Katırcıoğlu

Alanında 23 yıllık bir tecrübeye sahip olan Dr. Arda Katırcıoğlu en iyi boyun germe doktorları arasındadır. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde doktor olmuş, aynı üniversitenin Tıp fakültesinde plastik ve rekonstrüktif cerrahi anabilim dalında uzmanlık almıştır.

Doktor cilt tedavileri, yüz ve boyun cerrahisi, göz kapağı cerrahisi ve daha birçok alanda geniş bir bilgiye sahiptir. Fiyatlar her hastaya göre değişebilmekte olup 7000 ile 18.000 Türk lirası arasında olabilir.

Dr. Arda Katırcıoğlu boyun germe fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama boyun germe işleminin fiyatları 10.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Boyun Germe Nedir?

Boyun germe ameliyatı nedir boyun bölgesinde yer alan sarkma, gevşeme ve kırışıklıkların düzeltilmesini hedeflemektedir. Tüm boyun derisi ve altındaki kas ve yağ dokuları gerilmekte, fazla olanlar da çıkartılmaktadır.

Bir cerrahi işlem olan boyun germe tek başına gerçekleştirilebilmektedir. Ancak ihtiyaç duyurulması halinde dolgu, yüze yağ ekjenksiyonları, blefaroplasti, yüz germe ile beraber de kullanılabilmektedir. Böylece alınan sonuçlar arttırılmaktadır.

Boyun estetiğinin bozulması arasında birçok neden bulunmaktadır. Bunlar genel olarak şu gibi nedenlere sahiptir;

  1. Büyüyen ve sarkan tükürük bezleri
  2. Sarkmış hyoid kemik yapısı
  3. Küçük çene iskeleti
  4. Boyun kas altı yağ yastıklarının büyümesi
  5. Boyun deri altı yap yastıklarının büyümesi
  6. Boyundaki platysma kasının gevşemesi ve sarkması
  7. Boyun derisinin gevşemesi ve sarkması

Boyun germe ameliyatı tek değil bir grup ameliyatın ortak adı olmaktadır. Bu nedenle kullanılan farklı teknikler yer almaktadır.

Boyun Germe Ameliyatı Teknikleri Nelerdir?

Boyun germe ameliyatı nasıl yapılır için kullanılan bir takım teknikler vardır. Bunların hangisinin kullanılacağı için önceden bir muayene yapılmakta, hasta ile beraber karar alınmaktadır.

Yüz Germe ile Boyun Germe

Bu yöntem boyun germe ameliyatları içerisinde en sık yapılandır. Yüz germe ile eş zamanlı gerçekleştirilmekte olup kulak önü ve arkasındaki kesiler kullanılarak, yan taraftan orta hatta doğru oyuna ulaşılmaktadır.

Boyun derisi platysma kasından ayrıştırılarak, kastaki gevşeklikler sıkılaştırılır. Ardından boyun derisi yan tarafa doğru gerilmekte, deri fazlası kulak arsından atılmaktadır. Böylece sarkmalardan kurtulunur. Etkili bir yöntem olup az izli bir yöntemdir.

Çene Altı Yolu ile Boyun Germe

Boyun germe ameliyatı nasıl yapılır bu teknikte çene altından 3 ile 4 cm’lik bir kesi yapılması ile başlanmaktadır. Böylece çene altında bulunan kas altı yağ dokusu ve derialtı eksiltilebilmektedir. Platysma kası deriden ayrılarak, dikiş teknikleri ile biçimlendirilebilir.

Kas ve yağ dokularını biçimlendirmeye yönelik olup işlem ardından boyun konturuna uyum sağlaması beklenmektedir. Başta genç erkekler olmak üzere, genç hastalarda uygundur. İleri yaş grubundaki hastalarda uygun olmayabilir.

Deri fazlasının atılmaması nedeniyle boyun derisinde bulunan kırışıklık, bantlar gözlemlenebilir.

Derin Plan ile Boyun Germe

Bu teknikte yüz germe ameliyatı boyuna uzamaktadır. Bu esnada SMAS katma altında ilerlenmekte olup Platsyma kasının altına inilmektedir. Kasman yukarıya asıldığında çekme gücü kas yardımıyla boyna iletilmekte, böylece gerilme sağlanmaktadır. Boyun bantları beliğin, deri yüzey yaşlanması kısıtlı, deri gevşekliği az olan 40 ile 50 yaş arasındaki bireylere gerçekleştirilebilir.

Derin Yapılarının Şekillendirilmesi ile Boyun Germe

Boyun germek ameliyatı nasıl yapılır bu teknikte boyundaki derin kas yapılarındaki büyümeler, çene platysma kası altındaki yağ büyümeleri çene altı tükürük bezlerindeki sarkma ve büyümeler, hyoid kemik problemleri çözülebilir. Kapsamlı ve ileri bir cerrahi ameliyat olup büyük bir tecrübe gerekmektedir.

Açık Orta Hat Boyun Germe ve Sadece Liposuction

Açık orta hat boyun germe sarkmaların ileri seviyelerde olması durumunda gerçekleştirilmektedir. İleri yaş gruplarında kullanılmakta olup boyun orta hattından deri kesilmek suretiyle çıkartılmaktadır. Dışarıdan bakıldığında, dikey bir kesi izi kalmaktadır. Klasik teknikler ile düzeltilemeyecek bir durum olduğunda, nadiren başvurulmaktadır.

Boyun germe ameliyatı nasıl yapılır sadece Liposuction için çene altından 2-3 mm deliklerden yağlar alınmaktadır. İşlem ardından bir hafta süre ile korse giyilmekte olup lokal anestezi gerçekleştirilebilir.

Boyun Germe Ameliyatına Nasıl Hazırlık Yapılır?

Boyun germe ameliyatı tamamlandığında boyun germe ameliyatı öncesi sonrası kolay bir şekilde görülebilmektedir. Başarılı bir çözüm almak için, bazı konulara dikkat etmek de gerekmektedir. Bu bakımdan ameliyata girmeden önce, doktorunuzu mevcut olan alerjileriniz, tıbbi anlamda özgeçmişiniz, sigara ve alkol kullanımı, geçmişte ve güncel olarak alınan ilaçlar hakkında bilgilendirmelisiniz.

 

Boyun germe estetiği, genel anestezi kullanarak yapılmaktadır. Ameliyat ardından yeni boyun konturuna uyumlu korselerden yararlanılabilir. Ameliyatta kullanılan drenler 2-3 gün, dikişler ise 5 ile 7 gün arasında alınmaktadır.

Şişlik ve morluklar olması beklenilen bir durum olup 7 ile 10 gün arasında azalmaktadır. İşlem sonrasında 2 ile 3 hafta istirahat yapılmakta olup ardından günlük hayata dönülebilmektedir. Ameliyat öncesi ise doktor hastaya detaylı bir fiziki muayene yapmakta, bu esnada teknik belirlenerek hakkında detaylar aktarılmaktadır. Eğer kişiler kan sulandırıcı ya da benzeri ilaçlar alıyorsa, bu hususta doktorlarını bilgilendirmelidir.

Ayrıca bunlara ameliyattan belirli bir gün önce son verilmelidir. Operasyondan minimum 6 saat önce beslenmeye ara verilmelidir.

Boyun Germe Ameliyatına Kimler Başvurabilir?

Boyun germe ameliyatı nasıl yapılır her teknikte farklılık göstermektedir. Dış görünümüne dikkat edenler, sarkmaları ve yaşlılık belirtilerini kaldırmak için bu yollara sıklıkla başvurmaktadır. Her ne kadar kadınların tercih ettiği düşünülse de son zamanlarda kullanan erkeklerin sayısı da oldukça fazladır.

Dolayısıyla operasyon kadın ve erkek ayrımı olmadan yapılabilmektedir. Temel olarak boyun bölgesinde kırışıklık, kas gevşekliği ve sarkma bulunanlar, boyun tipini düzeltmek isteyenler, tükürük bezinin sarktığı kişiler tarafından tercih edilmektedir.

Boyun Germe Ameliyatında Operasyon Sonrası Dönemde Ne Olur?

Boyun germe ameliyatı öncesi sonrası ameliyatın tamamlanması ardından, hasta 4 ile 6 saat beklemeye alınmaktadır. Ameliyat sırasında koluna drenler takılmakta olup 1-2 sonra alınmaktadır. Uygulanan bandajlar ise yaklaşık olarak bir hafta kalmaktadır.

Ameliyat ardından doktorlar ağrı kesici verebilmektedir. Ağrılar idare edilebilen, hafif şekilde seyretmektedir. Ameliyat sonrası iyileşme süreci ise kişilerin cilt yapısı ile alakalıdır. Ancak bir hafta kadar sürmekte olup ardından azalarak yok olmaktadır. Doktorlar da bu konuda bir takım önerilerde bulunmaktadır.

Ameliyat sırasında yapılan kesik izleri fazla belli olmamaktadır İşlemden sonra kullanılacak ilaçlar ve doktor tavsiyelerine uyum gösterilmelidir.

Boyun Germe Ameliyatının Yararları Nelerdir?

boyun germe ameliyatı öncesi sonrası bakımından insanlarda gözle görülür değişikler sunmaktadır Bu nedenle özellikle son yıllarda kişisel görünüme dikkat eden kadınlar ve erkekler, dış görünüşlerini düzeltmek için bu yola başvurmaktadır.

Ameliyat etkisini kısa sürede gösterdiği için kısa zamanda değişikliği fark etmeniz mümkündür. Ağrı ve sızı olmadığı için bu konuda endişelenmeniz de gerekmez. Kadınlar işlemler ardından krem, makyaj malzemelerini de kullanabilmektedir.

Cilde elastik ve gerginlik kazandıran bu yöntem tekrar yapılabilir. Bu nedenle çizgi ve sarkmaları gördüğünüzde, doktorunuza tekrar gitmeniz mümkündür. Uygulama ile beraber stabil duruma geçen kolajen ve elastin üretimi, tekrar yoğun hale getirilmektedir.

Boyun Germe Ne Kadar Kalıcılık Gösterir?

boyun germe ameliyatı öncesi sonrası, operasyonun tamamlanması ardından ne kadar kalıcı olduğu da merak edilmektedir. Bu durum her hastaya göre değişlik göstermektedir. Ancak genel hatlarıyla en az 2 yıl görülmektedir.

Buna karşılık söz konusu süreyi gerek azaltmak, gerekse arttırmak kişilere bağlı bir durumdur. Uzatabilmek için dengeli ve düzenli beslenmek, sigara ve alkol kullanmamak, cilde kimyasal maddeler sürmemek, boyun egzersizlerinin ihmal edilmemesi gerekmektedir.

Bunlara önem verilmemesi ve özensiz davranması 2 yılın kısalmasına neden olacağı için hastaların dikkatli olması gerekmektedir. Operasyon süresi bakıldığında ise tek başına boyun germe ameliyatının ortalama 3 ile 5 saat arasında sürdüğü görülmektedir. Buna karşılık ekstra yapılan ameliyatlar, bunun süresini arttırmaktadır. Doktor bu konuda ameliyat öncesinde gerekli bilgileri aktaracaktır.

Bir önceki yazımız olan En İyi Meme Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi başlıklı makalemizde en iyi meme estetigi doktorlari ve meme estetigi fiyatlari hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.