İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Sağlık 3 Ağustos 2022 136 Görüntüleme

Göz Kapağı Estetiği 2022 Fiyatları Ne Kadar? En İyi Doktorlar

İçindekiler

Göz kapağı estetiği 2022 fiyatları ne kadar? En iyi doktorlar hangileri? Soruları, özellikle belli yaşlardan sonra görülmeye başlayan göz çevresinde yaşanan sorunların çözümü için kişiler tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan bir konudur. Göz çevresinde estetik açıdan kötü gözüken üst göz kapağı sarkmaları, kat oluşumları, gözaltı torbalarında şişlik oluşması ve göz çevresi deri sarkması gibi tüm durumlar için etkili olabilen göz kapağı estetiği için, Göz kapağı estetiği 2022 fiyatları ne kadar? En iyi doktorlar hangileri? Sorularına yanıt olarak ülkemizde bu konuda en başarılı doktorlar şöyledir;

1- Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek

2- Prof. Dr. Hüseyin Borman

3- Doç. Doktor İhsan Kuzucu

4- Prof. Dr. Sarper Yılmaz

5- Doç. Dr. Fatih Tekin

6- Doç. Doktor Alper Ural

7- Operatör Doktor Barış Şahin

8- Doç. Doktor İsmail Güler

9- Doç. Doktor Ozan Bitik

10- Operatör Doktor Emin Eren

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek, göz kapağı düşüklüğü alanında ülkemizdeki başarılı ve tercih edilen uzmanlardan biridir. Özel Hastanelerde hizmet vermekte olan Gökhan Tunçbilek’in kendi kliniği olmadığı için hastaneden Gökhan Tunçbilek için randevu alarak göz kapağı estetiği fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek’in sunmuş olduğu göz kapağı estetiği hizmetinin fiyatları, uygulanacak olan işleme ve göz kapağının durumuna göre değişiklik gösterirken ortalama olarak 10.000 TL bir fiyat vermek mümkündür.

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Prof. Dr. Hüseyin Borman

Estetik cerrahisi içerisinde oldukça profesyonel cerrahlar arasında yer alan Prof. Dr. Hüseyin Borman Hizmet hayatı boyunca göz kapağı düşüklüğü tedavisi alanında oldukça önemli başarılara imza atmıştır.

Kendi özel muayenehanesinde hizmet sunan Hüseyin Borman göz kapağı estetiği fiyatı için ilk olarak klinikte veya kliniğe ait olan telefon numarası ile görüşme sağlanması ve net bir fiyat alınması gerekmektedir.

Göz kapağı estetiği ameliyatları ortalama olarak 7000 TL civarında başlamakta ve yapılacak olan diğer işlemlere göre değişiklik göstermektedir.

Prof. Dr. Hüseyin Borman göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Doç. Doktor İhsan Kuzucu

Göz kapağı düşüklüğü yaşayan kişilerin genellikle ilk sıralarda başvurduğu Doç. Doktor İhsan Kuzucu Asıl olarak kulak burun boğaz alanında uzmanlığa sahiptir. Ancak estetik alanında da oldukça başa sıralı sonuçlar elde etmektedir.

Göz kapağı estetiği olmadan önce doktor ile detaylı olarak ameliyatın şartlarını ve fiyatını görüşebilir ve daha sonra size uygun gelmesi halinde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Doç. Dr. İhsan Kuzucu göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Prof. Dr. Sarper Yılmaz

Prof. Doktor Sarper Yılmaz özellikle estetik alanında profesyonelliği ile göz kapağı estetik ameliyatları için ilk sıralarda tercih edilmektedir.  Hasta memnuniyetini ilk sıraya koyan Doktor Sarper Yılmaz göz kapağı düşüklüğü alanında Birçok başarılı çalışmayı ortaya koymuştur.

Göz kapağı ameliyatlarından önce ilk olarak yaptığı çizimler sayesinde hastaya sonucu göstermekte ve buna göre karar vermesini sağlamaktadır.

Prof. Dr. Sarper Yılmaz göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Doç. Dr. Fatih Tekin

Plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış olan Doç. Dr. Fatih Tekin Göz kapağı ameliyatından sonra hastalarını 10 yaş kadar gençleştirmesiyle ünlüdür.

Göz kapağı düşüklüğü problemi yaşayan kişilerin tercih edebileceği doktorlar arasında bulunan Doç. Dr. Fatih Tekin ile 0552 151 30 44 telefon numarası ile veya bizzat İzmir Bayraklı ‘da bulunan kliniğine giderek işlem hakkında ve işlemin fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Doktorla görüşme sağlamadan önce ilk olarak yukarıda verdiğimiz iletişim numarasıyla randevu almanız gerekmektedir.

Doç. Dr. Fatih Tekin göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Doç. Dr. Alper Ural

Plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış olan Doç. Doktor Alper Ural gerçekleştirdiği başarılı göz kapağı estetik ameliyatları sayesinde adını birçok yerde duyurmuştur.

Bu alanda oldukça başarılı olan Doç. Doktor Alper Ural ile çalışmak için ilk olarak 0545 165 33 06 numaralı hat üzerinden randevu almalısın yapılacak işlem hakkında randevu saatinizde detaylı olarak görüşme yapmanız gerekmektedir. Daha sonra eğer ameliyatı yaptırmak istiyorsanız ameliyat günü içinde doktordan yeniden bir randevu almanız gerekmektedir.

Doç. Dr. Alper Ural göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Op. Dr. Barış Şahin

Operatör Doktor Barış Şahin plastik cerrahisi alanında gerçekleştirdiği başarılar ile göz kapağı ameliyatlarında tercih edilen doktorlar arasında yer almaktadır. Kendisinden göz kapı estetik ameliyata hizmeti almak için yapmanız gereken 0533 663 55 03 telefon numarasıyla randevu almanız ve daha sonra randevu saatinizde ameliyatın işleyişi hakkında genel bir bilgi alabilirsiniz.

Op. Dr. Barış Şahin göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Doç. Dr. İsmail Güler

Doç. Doktor İsmail Güler, asıl alana kulak burun boğaz olmasına rağmen; kısa süre içerisinde plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanında kendisini geliştirerek; göz kapağı düşüklüğü ameliyatları yapmaya başlamıştır. Özellikle de Doç. Doktor İsmail Güler ile anlaşarak ameliyat sürecine başlayan kişilerin büyük bir kısmı; memnuniyetini her fırsatta dile getirmeye devam etmiştir. Özellikle de alanında başarılı ve adı duyulmuş doktorlardan bir tanesi ile çalışmalarınızı sürdürmeye devam etmek istiyorsanız; Doç. Doktor İsmail Güler ile iletişime geçmeniz sizin için oldukça faydalıdır.

Doç. Dr. İsmail Güler Gökhan Tunçbilek göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Doç. Doktor Ozan Bitik

Göz kapağı estetik ameliyatları alanında oldukça fazla adını duyurmuş olan Doç. Doktor Ozan Bitik neredeyse tüm şehirlerden gelen hastalara hizmet sunmaktadır. Kendi muayenehanesinde Hastalarına hizmet sunan Doçent Doktor Ozan Bitik sadece randevulu hastalara bakmaktadır.

Bu nedenle bu ameliyatı düşünüyorsanız randevu bulmakta zorluk çekebileceğiniz için bir an önce randevu almanız gerekmektedir.

Op. Dr. Emin Eren

Uzun süredir göz kapağı estetik ameliyatları yapan Operatör Doktor Emin Eren’in asıl uzmanlık alanı kulak burun boğaz hastalıklarıdır.

Daha önce gerçekleştirdiği ameliyatlar sonrası kendisinden memnuniyetle bahseden hastaları bu ameliyatı yaptıracak olan veya yaptırmayı düşünen tanıdıklarına da Doktor Emin Eren’i tavsiye etmektedir.

Operatör Doktor Emin Eren muayenehanesinden randevu almak için 444 66 62 numaralı hattı arayarak haftanın 7 günü 24 saati boyunca randevu alabilirsiniz.

Op. Dr. Emin Eren göz kapağı düşüklüğü  işlem fiyatları yapılacak olan işleme göre değişmektedir. Göz kapağı düşüklüğü işlem fiyatları ortalama 7000 ile 20.000 TL arasındadır.  Kliniklerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Göz Kapağı Ameliyatı Nedir?

Göz kapağı ameliyatı nedir?  Sorusu genellikle göz kapağı düşüklüğü yaşayan kişiler tarafından sıkça araştırılmaktadır. Göz kapağı ameliyatı birkaç farklı yöntem ile gerçekleştirilebilmektedir. Bu yöntemler arasında kaş kaldırma, göz kapağı kaldırma gibi ameliyat türleri yer almaktadır.

Normale göre daha alçak bir göz kapağına sahip olan kişiler hem estetik hem de sağlık gerek sesiyle bu ameliyatı sıkça tercih etmektedirler. Genellikle ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan göz kapağı düşüklüğü bazen genetik faktörlere bağlı olarak da görülebilmektedir.

Göz Kapağındaki Problemler Nedir?

Göz kapağındaki problemler içerisinde genellikle normale göre düşük olmasın veya tamamen kapanması şeklinde ortaya çıkmaktadır. Estetik ameliyatlar grubuna giren göz kapağı ameliyatları uzman doktorlar tarafından yapılmalıdır. Aksi halde yüz bölgesinde bulunan gözkapağı kötü ameliyat edildiğinde görüntüde bozukluğa neden olacaktır.

Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı Fiyatı

Göz kapağı düşüklüğü ameliyatı fiyatı, doktora ve güncel fiyata göre değişiklik gösterse de ortalama olarak 5000 TL’den başlayıp 10.000 TL’ye kadar fiyat aralığına sahip olmaktadır.

Estetik ameliyat gruplarına giren göz kapağı ameliyatları bu nedenle sık sık değişikliğe uğramaktadır. Ameliyat sırasında kullanılacak malzemelerin ve teknolojilerin özellikleri de fiyatları etkileyen diğer unsurlar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda hastada ihtiyaç duyulan başka estetik ameliyatlarının da yapılacak olması hastaya belirtilen net fiyat üzerinde değişikliğe sebep olacaktır.

 

Web sitesindeki bilgiler tanı, teşhis ve ya tedavi yerine geçmez. Sitedeki her bilgiyi ya da sağlık sorunlarını mutlaka doktora danışmalısınız. Site içeriği kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez.

Talep ve değerlendirmeleri [email protected]  adresine mail olarak atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan En İyi Meme Ameliyatı Yapan Doktorlar Ve Klinikler başlıklı makalemizde meme ameliyatı, meme ameliyatı yaptıranlar ve meme ameliyatı zararları hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.