İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri

İstanbul’un En İyi 15 Saç Ekim Merkezi ve 2023 Saç Ekimi Paketleri Günümüzde, saç ekimi giderek daha pop

Ana Sayfa Sağlık 25 Ocak 2022 234 Görüntüleme

En İyi Popo Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

İçindekiler

en iyi popo estetiği doktorları ve fiyatları ve onların operasyon hakkındaki görüşleri kişiler tarafından yoğun bir şekilde merak edilmektedir. Günümüzde birçok kadın daha estetik ve kavisli kalçalara, ince bir bele sahip olmak istemektedir. en iyi popo estetiği doktorları ve fiyatları

Kalçanın oluşmasına etki eden birçok faktör bulunmaktadır. Bunlar arasında başlıca olanları genetik özellikler, yer çekiminin etkisi, yaşın ilerlemesi, sık sık kilo alma ve verme, hamilelik gibi durumlardır. Bazı durumlarda kaça hacmini tamamen kaybederek düzleşebilmektedir. en iyi popo estetiği doktorları ve fiyatları

Eğer bu gibi şikayetlerinize çözüm arıyorsanız, doktorunuzu dikkatli bir şekilde seçmeniz gerekmektedir. Bu konuda en iyi olan doktorlardan bazıları şöyledir;

En İyi Popo Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

En İyi Popo Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

En İyi Popo Estetiği Doktorları

1- Reha Yavuzer

2- Murat Polat

3- Bülent Cihantimur

4- Engin Selamioğlu

5- Mehmet Mustafa Kıyar

6- Naci Karacaoğlan

7- Koray Urgu

8- Fulya Fındıkçıoğlu

9- Funda Akoz Saydam

10- Mustafa Murat Öztürk

En iyi pop estetiği doktorları arasında farklı doktorlar da yer almaktadır. Tümü alanlarında uzun yıllar tecrübeye sahiptir.

Dr. Reha Yavuzer

Dr. Reha Yavuzer estetik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında 22 yıllık bir deneyime sahiptir. Amerikan Plastik Cerrahi Konfederasyonu, Estetik Cerrahi Konfederasyonu gibi yerlerde başkanlık yapmaktadır. Uluslararası dergiler için 119, yerel dergiler için 30 makale ve 4 kitap bölümü yazmıştır.

1992 yılında Ankara Üniversitesinde okuyan Reha Yavuzer, İngiltere-Edinburgh Üniversitesine de staj yapmıştır.  1998 senesinde ise Ankara Gazi Üniversitesinde plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahide mezun olmuştur. Özel ilgi alanlarında vulvovajinal cerrahi, meme büyütme, küçüktme ve meme ameliyatı görülmektedir. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Reha Yavuzer popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Murat Polat

Dr. Murat Polat Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi alanlarında hizmet vermektedir. 18 yıllık tecrübesi olan doktor 1996 senesinde GATA Tıp Fakültesini tamamlamış, 2002 senesinde Tıp Teğmen olarak görevine başlamıştır. 2011’deise GATA Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalında uzman olarak görev almıştır.

2014 senesinde Konya Özel Farabi Hastanesine Plastik Cerrah olarak katılmış olup genital bölge estetiği, karın germe, botulinum toksini, meme estetiği, vazer ve lazer, blefaroplasti, mastoplasti gibi alanlarda özel ilgi duymaktadır. Ayrıca cilt aşılama gibi tedaviler de yapmaktadır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Murat Polat popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Bülent Cihantimur

Kozmetik Cerrah olan Dr. Bülent Cihantimur 21 senelik bir deneyime sahiptir. Birçok övgü ve ödül almış olup lisans mezuniyetini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden almıştır. İhtisasını Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde plastik ve cerrahi alanında yapmıştır. Etkili ve gelişmiş tedaviler yapmakta olup vajina gençleştirme, yaşlanma karşıtı tedaviler, yağ transfer sistemi, organik saç ekimi gibi alanlarda özel ilgisi vardır.

Aynı zamanda meme büyütme, göğüs kaldırma cerrahisi, meme implantı revizyon ameliyatı, cilt aşılama da gerçekleştirmektedir. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Bülent Cihantimur popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Engin Selamioğlu

8 yıllık engin bir tecrübesi olan Engin Selamioğğlu plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi üzerine uzmanlaşmıştır. Burun estetiği, meme estetiği, Jinekomasti, liposuction, facelift, vücut şekillendirme ve mezopterapi konularında da uzmandır.

Bunun yanı sıra karın germe, göğüs kaldırma, büyütme ve küçültme, yüz şekillendirme, kaş kaldırma gibi işlemler de yapmaktadır. 2011 senesinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olan doktor, mezuniyet sonrası 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında ihtisas yapmıştır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Engin Selamioğlu popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Mehmet Mustafa Kıyar

23 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Dr. Mehmet Mustafa Kıyar 10.00 üzerinde başarılı plastik ameliyatı yapmıştır. Ayrıca 160 üzerinde programda da eğitmen olarak görev almıştır. Yüz germe, göz kapağı ameliyatı, yüz dolguları, lazer epilasyon, burun ameliyatı, kulak ameliyatı ve daha birçok alanda hizmet vermektedir.

Bunların yanı sıra popo dikleştirme, meme büyütme, küçültme ve dikleştirme, liposuction, kırışıklık tedavisi ve kol germe de yapmaktadır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Mehmet Mustafa Kıyar popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Naci Karacaoğlan

1982 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesinden mezun olan Naci Karacaoğlan 23 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Estetik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında çalışmaktadır. Rinoplasti, facelift, alın kaldırma, dudak estetiği, abdominoplasti, meme küçültme, büyütme ve kaldırma dahil birçok hizmet vermektedir.

Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Naci Karacaoğlan  popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Koray Urgu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2004 senesinde mezun olan Dr. Koray Urgu, mezuniyet ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık almıştır. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Gazi Hastanesi, Özel Medical Park Hastanesi gibi kurumlarda tecrübesi vardır.

Birçok operasyona katılmış olan Dr. Koray Urgu 15 yıllık bir tecrübeye sahiptir. 2017 senesinden bu yana özel kliniğinde çalışmaktadır. Rinoplasti, estetik cerrahi, plastik cerrahi, rekonstrüktif cerrahi, kraniomaksillofasiyal cerrahi gibi alanlarda hizmet vermektedir. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Koray Urgu popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Fulya Fındıkçıoğlu

1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Fulya Fındıkçıoğlu, 19 yıllık bir tecrübeye sahiptir. TDV Özel 29 Mayıs Hastanesi, Özel Memorial Hastanesi Universitair Ziekenhuis Brussel Plasticsche Heelkunde gibi kurumlarda deneyimi bulunmaktadır.

Uzmanlık programını 2006 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi programında bitirmiştir.  Plastik ve rekonstrüktif cerrahi, meme ve lazer liposuction üzerine uzmanlığı vardır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Fulya Fındıkçıoğlu popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Funda Akoz Saydam

1999 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Funda Akoz Saydam, 2005 yılında İstanbul Üniverstesi İstanbul Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi’den mezun olmuştur. 28 yıllık tecrübesi olan doktor burun şekillendirme, plastik ve rekonstrüktif cerrahi, estetik cerrahi gibi alanlarda uzmanlık sahibidir.

Bunun yanı sıra meme rekonstrüksiyonu, meme büyütme ve dikleştirme gibi çalışmalar da yapmaktadır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Funda Akoz Saydam popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

Dr. Mustafa Murat Öztürk

1996 senesinde İstanbul Üniversitesinden mezun olan Dr. Mustafa Murat Öztürk, alanında 20 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Estetik ve plastik cerrahı olup kırışıklık ve dolgu uygulamaları, yüz estetiği, genital estetiği, karın germe, liposuction, uyluk germe, doğumsal anomaliler, meme estetiği gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Aynı zamanda bacak estetiği ve burun estetiği gibi hizmetleri de yer almaktadır. Kalça estetiği fiyatları her hasta için değişiklik gösterebilmekle birlikte 7000 Türk lirası civarında olabilir.

Dr. Mustafa Murat Öztürk popo  estetiği fiyatları yapılacak işleme ve kişiye göre değişmektedir. Ortalama popo estetiği  fiyatları 13.000 TL’den başlamaktadır. Hekimlerin güncel fiyatları farklılık gösterebilmektedir bu sebeple direkt fiyat almanız önerilir.

En İyi Popo Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

En İyi Popo Estetiği Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi

Popo Estetiği Kimlere Yapılabilir?

Popo estetiği her kişiye göre farklılık göstermektedir. Ancak bunun için belirli koşullar da vardır. Bunlardan ilki 18 yaşını geçmiş, yetişkin bir birey olunmasıdır. Bunun tamamlanması ardından işlemlerin yapılıp yapılmayacağına dair karar, uzman hekim muayenesi ile beraber verilmektedir.

Eğer yaşınız ilerlediği için ya da kilo alıp verme gibi nedenlere bağlı olarak kalça bölgenizde sarkmalar varsa, gevşemeler görülüyorsa veya hatlar yok olmuşsa, bu yöntem tercih edilebilmektedir.

Popo Estetiği için Hazırlıklar Nasıl Yapılır?

Popo estetiği yaptırmak isteyenler kalça estetiği yaptıranlar yorumlar konusunu değerlendirerek fikir sahibi olmaya çalışmaktadır. Ancak bu işlemlerin kişiye özel bir şekilde gerçekleştirildiği asla unutulmamalıdır.

Operasyonlara başlamadan önce muayene aşaması gelmektedir. Bunun için hasta istekleri de dahil bir takım hususlar değerlendirilmektedir. Muayene esnasında kan değerleri de ölçülmekte, görüntüleme değerlerinden yararlanılmaktadır.

Ardından bir takım tahliller yapılarak, operasyon sırasında soruna oluşabilecek etkenler belirlenmektedir. Operasyona uygun olunabilmesi için olumsuz bir durum bulunmamalıdır.

Tahlillerin tamamlanmasıyla görüntüleme tekniklerine geçilmektedir. Böylece yapılacak olan müdahale ayrıntılı bir şekilde değerlendirilmektedir. Son olarak da hastanın tıbbi geçmişini incelenir. Kronik hastalığının olup olmadığı, gördüğü tedaviler araştırılır. Bunların sonucuna göre bir karar verilmektedir.

Popo Estetiği Öncesinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Popo estetiğinin başarılı bir sonuç verebilmesi için iki etmek gerekir. Bunlardan biri operasyonu gerçekleştiren ekiptir. Ancak bunun kadar ameliyat öncesinde, hastaların nelere dikkat edeceğini de bilmesi gerekir.

Aksi durumda ameliyat olumlu geçse bile hastalar istedikleri sonuçları alamayabilir. Bu bakımdan sigara ve alkol kullanan kişiler, bir ay önce kullanmayı bırakmak gerekmektedir. Aynı zamanda beslenme alışkanlıklarına dikkat edilmeli, bir ay önce dengeli bir düzen oluşturulmalıdır.

Kızartmalar, doymuş yağlı gıdalar bu dönemde terk edilmelidir. Protein, karbonhidrat gibi besinler tüketilmelidir.

Ameliyat öncesinde sıkı spor programlarına katılmak da önerilmemektedir. Ancak küçük egzersizlikler gerçekleştirilebilir.

Popo Estetiği Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kalça estetiği yaptıranlar bundan sonra da bir takım maddelere dikkat etmelidir. Bu durum da ameliyattan olumlu sonuç alınmasını etkilemektedir. Bu bakımdan duş alma bölgenin hijyeni ve kuru kalması için önemli bir husustur. Ancak dikişlerin olduğu bölgeye özen gösterilmesi, sudan korunması gerekir.

Dolayısıyla operasyon ardından, 3 ile 7 gün arasında duş almak önerilmemektedir. Duş zorunlu ise bölge kesinlikle kuru olmalıdır.

Estetik ameliyatı cinsel ilişki için sınırlamaya sahip değildir. Ancak operasyon ardından dikişlerin zarar görmemesi için bir hafta uzak durulması gerekmektedir.

Estetik ameliyatı bundan sonraki 3 ayda oldukça kritiktir. Bu nedenle hastalar kendilerini yoracak faaliyetlerden uzak durmalıdır. Zorlamayacak ya da yormayacak, hafif egzersizler yapılabilir. Kalça estetiği yaptıranlar bundan sonra bir hafta ardından normal hayatına geçebilir.

Ağır sporlar ise minimum 3 ay sonra yapılmalıdır. Ameliyat sonrasında korse kullanımı bölgedeki yağların istenen şekilde farklı bölgelere yerleşmesine yardımcı olmaktadır. Bel ve basen arasındaki bölgeyi sıkacak elbiseler giyilmemeli, rahat giyimler tercih edilmelidir. Bir aylık süreç ardından dar elbiseler de tercih edilebilir.

Popo Estetiği İyileşme Süreci Nasıldır?

Kalça estetiği yaptıranlar iyileşme sürecini de merak etmektedir. Bu her ne kadar zorlu görülse de oldukça kolaydır. Günümüzde kullanılan modern teknikler sürecin rahatça tamamlanmasına yardımcı olmaktadır. Hastalar bir gün komplikasyonların incelenmesi için hastanede kalmakta, ardından iki gün evde dinlenmesi önerilmektedir.

Bu dönemde ödem, kızarma ve morarmalar yer alabilmektedir. İki gün ardından günlük hayata dönmek mümkündür. Bir hafta sonra hafif egzersizler yapılabilir. Ameliyat ardından meydana gelen ödemler ise 1 hafta ile ay içerinde yok olmaktadır. Üç ayın tamamlanması ardından, tam iyileşme sağlanmaktadır.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?

Kalça büyütme estetiği nasıl yapılır için öncelikle bel ve alternatif bölgelerde bulunan yağ oranları hesaplanmaktadır. Ardından uygun görülen bölge üzerine yağ alma işlemleri gerçekleştirilir. Bunun tamamlanması ardından, vücut yağları kalça bölgesine enjekte edilir. Böylece doğal yoldan yapılanması sağlanmaktadır.

İşlemler ile beraber kalça estetiğine uygun olarak korse önerilmektedir. Bu sayede şekillenmeye yardımcı olunmaktadır. Ayrıca bölgenin korunması ve tahrip olması da önlenmektedir. İşlemler iki farklı şekilde yapılabilir.

Yağ Transferiyle Popo Büyütme

Liposuction istenmeyen yerlerde bulunan yağların kanül ve vakumlar ile alınarak, hacmini kaybeden bölgelere enjekte edilmesine denilmektedir. Böylece doğal olarak hastaların vücuduna istenen şekil, kendi dokuları ile verilmektedir. Buna popo büyütme de dahil olmaktadır.

Operasyon öncesinde en az 15 gün, hekim tarafından korse önerilmekte olup bu giyilmelidir. Teknolojik yöntemler kullanıldığı için iyileşme süreçleri hızlı olmaktadır. Ancak burada kişilerin istenmeyen, fazla yağ dokusu ve bunun miktarı büyük önem taşımaktadır. Zira bu kapsamda enjeksiyon gerçekleştirilir.

Kalça büyütme estetiği nasıl yapılır bu nedenle çok zayıf hastalarda geçerli olmayabilir.

Silikon Protezle Popo Büyütme

Silkon protez yağ transferinin kullanılamayacağı durumlarda, doktor önerisiyle kullanılmaktadır. Bunun için popo kavisinin ortasında, görünmeyen bir alanda 5 cm’lik kesi yapılır. Kas için uygun bir şekilde silikon protezler yerleştirilir.

Böylece istenen şekil elde edilmektedir. Kas içine konulması nedeniyle, dışarıdan fark edilmeyen bir dolgunluk sağlanmaktadır. Burada da hastalar belirli süre korsa kullanmaktadır. İşlem 1-2 saat sürmekte olup, genel anestezi yapılmaktadır.  İki hafta sonra günlük hayata geri dönülebilmektedir.

Kalça Büyütme Operasyonu Ne Kadar Sürer?

Kalça estetiği yaptıranlar ve yaptırmak isteyenler bunun için ne kadar süre gerektiğini de merak etmektedir. Bunun için yağ alma gerçekleştirecek alanın sayısına, toplanacak yağın miktarına göre farklılıklar görülmektedir.

Bu bakımdan yağların karın, bel ve sırt bölgesinden alınıp popoya enjekte edilecekse 4 saat kadar sürmektedir. Bacak be kollardan alınacaksa 5-6 saat kadar olmaktadır. Operasyonlar genel anestezi ile beraber yapılmakta olup ameliyattan sonra bir süre hastanede kalınmaktadır. Yağlar alındıktan sonra geniş bir kalça elde etmek için basenlere verilmektedir.

Ancak daha yuvarlak ve belirgin kalçalar isteniyorsa, poponun üst bölümüne enjekte edilmektedir.

Popo Estetiği Faydaları Nelerdir?

Kalça estetiği yaptıranlar her geçen gün artmaktadır. Bu işlemler sonucunda kalça bölümü kısa süre içinde şekillendirilebilmektedir. Bunun için uzun süren, yorucu ve zaman gerektiren egzersizler de gerekmemektedir. Eğer spora yeteri kadar zaman ayıramıyorsanız, size çözümler sağlamaktadır.

Bölgenin istenen şekli alması, hastaların üzerinde kıyafetlerin daha hoş ve çekici durmasına da yardımcı olmaktadır. Bu nedenle bir özgüven duygusunu da beraberinde getirmektedir. Bunun yanı sıra bir bölgeye çok fazla yağ vermek orada çok fazla baskı oluşturmaktadır.

Bu nedenle fazla yağlar böylece eriyecek, vücut tarafından emilecektir. Bu nedenle poponun büyüyeceğini göstermemektedir. İşlemlerin etkisi 2 yıl kadar devam etmektedir. Kullanılan malzemenin kalitesi ve miktarı, kişilerin hayat tarzları ve ameliyatı yapan ekibin tecrübesi bunda etkileyicidir.

Popo Estetiği Ardından Kilo Alınırsa Ne Olur?

Kalça estetiği yaptıranlar ya da yaptırmak isteyenler bu işlemlerin ardından kilo alırsa ya da hamile kalırsa ne olacağını da merak etmektedir. Zira bilindiği üzere vücutta bir takım değişiklikler meydana gelmektedir.

Her ne kadar hastaları düşündürebilen bir durum olsa da işlem sonu çok etkilememektedir. Buna karşılık bazı noktalara dikkat edilmelidir. Kişiler kilo aldıklarını fark ettiklerinde egzersiz programları, diyetler uygulamayabilir. Normal sınırlardaki kilo alımları için dikkat gerekmeyebilir.

Buna karşılık beden-kitle indeksini etkileyecek kadar çok kilo almak, popo şeklinin bozulmasına neden olacaktır. Bu nedenle operasyon ardından dikkatli olunmalıdır.

Web sitesindeki bilgiler tanı, teşhis ve ya tedavi yerine geçmez. Sitedeki her bilgiyi ya da sağlık sorunlarını mutlaka doktora danışmalısınız. Site içeriği kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez.

Talep ve değerlendirmeleri [email protected]  adresine mail olarak atabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan En İyi Meme Dikleştirme Ameliyatı Doktorları ve Fiyatları, Nasıl Yapılır Detaylı Bilgi başlıklı makalemizde meme dikleştirme ve meme dikleştirme fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.